2777
2789
عنوان

زندگی سخت مردانه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستن بزی وقتا نمیشه هرکاری میکنی نمیشه

مرد داریم مثل شما یا همسر من به قول شما همه کاری برای

خونوادش انجام میده حتی از خوشی هاش میزنه مردم داریم بیخیال عالم انگار نه انگار زن داره 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

مرد داریم مثل شما یا همسر من به قول شما همه کاری برایخونوادش انجام میده حتی از خوشی هاش میزنه مردم د ...

خدا شمارو برای همسرتون و اون رو برای شما نگه داره به امید خدا همیشه زندگی خوبی کنار هم داشته باشید

۳ نفر خیر ی حقوق بازنشستگی پدرم هم هست البته کامل نیست

خدا مادرتون و حفظ کنه بعد این پول تونو بردارید ۳ تایی برید سفر . اگر خواهر داری به یکی از دوستات معرفیش کن خلوت تر شید  

خدا مادرتون و حفظ کنه بعد این پول تونو بردارید ۳ تایی برید سفر . اگر خواهر داری به یکی از دوستات معر ...

همینم مونده خودم خواهرمو معرفی کنم واقعا چی میگین شماها مگه الکیه خواهرمو همینجوری بدم دست یکی

همینم مونده خودم خواهرمو معرفی کنم واقعا چی میگین شماها مگه الکیه خواهرمو همینجوری بدم دست یکی

پ ن پ نگه داری تا آخر عمر ؟ چه غد هستید شما پسرا 

خب مگه بده یه دوست سالم و آقا داشته باشی خواهرتو خوشبخت کنی تا ابد که تنمیشه مجرد بمونه گناه داره