2777
2789

سلام به همه 

ابجیا من یه پسر ۲سال و ۵ماهه دارم از لحظه ای که به دنیا اومده انگشت میخوره فقط یه مدت از سرش افتا از ۶،۷ماهگی فقط وقتی دوباره از شیر گرفتمش تو ۱سالگی دوباره شروع کرده تا الان تلخک . فلفل.نمک همه چی واسش امتحان کردم ولی از سرش نمی افته یه بارم این انگشت عفونت کرد و .....

دیگه نمیدونم چیکار کنم 

دوس ندارم بخوره اخه بیشتر وقتا جایی میریم یه گوشه میشینه فقط انگشت میخوره دلم نمیخواد اینطوری باشه

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تجربه ندارم ولی میتونی چسب بزنی به انگشتش یا دایم دستکش دستش کنی لاک تلخ هم یه گزینه اس ولی وقتی بزرگتر شد میتونی با وعده و وعید کم کم از سرش بندازی من دخترم ناخناشو میخورد توی پنج سالگی با قول جایزه از سرش انداختم البته این انگشت خوردن فکر کنم بخاطر استرسه 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

دختر من یکم خجالتیه هم اینکه خودم خیلی سختگیر بودم هر وقت استرسش بیشتره شروع میکنه به ناخن خوردن اگه پسر شما هم توی جمع بیشتر اینجوریه بخاطر خجالت و استرسه زیاد هم بهش گیر نده همین گیر دادن استرسشو بیشتر میکنه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
لاک ناخن جویدن براش بگیر شاید تاثیر داشت باهاش حرف بزن توضیح بده تو این سن کاملا متوجه میشه 

هر وقت بهش میگم در میاره از تو دهنش دستشو با دست دیگش نگهـمیداره با ز تو دهنش میکنه گوش نمیده زیاد از یه طرفم بهش میگی شصتشو در میاره اون یکیو دهنش میزاره

هر وقت بهش میگم در میاره از تو دهنش دستشو با دست دیگش نگهـمیداره با ز تو دهنش میکنه گوش نمیده زیاد ا ...

عزیزم یکیو میشناسم اینجوری بود تا سن مدرسه اش اونجا معلمش با قول جایزه و تشویق ترکش داد شما زیاد بهش سخت نگیر گناه داره

من تجربه ندارم ولی میتونی چسب بزنی به انگشتش یا دایم دستکش دستش کنی لاک تلخ هم یه گزینه اس ولی وقتی ...

موقعی که خواهرش به دنیا اومده بود کنارش دراز میکشید خودش شصتشو میخورد شصت دیگم میزاشت تو دهن ابجیش بعدم پاهاشو مینداخت رو هم بیا و تماشا کن 

میدونید اطرافیان و بقیه همـخیلی حساسیت نشون میدن تا میبیننش میگن وااای در بیار اینو از دهنت فلان فلان اینم بدتر ساکت میشینه و میخوره راستش ایناس که اعصابمو خورد میکنه چندین بارم میگم بهشون چیزی نگن نمیخوام حساس بشه و کو گوش شنوا .

دختر دایی من انقدر خورده بود انگشتش کوچیک شده بود ولی الان خوب شده انگشتش

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
موقعی که خواهرش به دنیا اومده بود کنارش دراز میکشید خودش شصتشو میخورد شصت دیگم میزاشت تو دهن ابجیش ب ...

تنقلات مثل برگه پسته یا میوه 

غیرمستقیم مشغول خوردنش کن 

وبه جای دستتو دربیار یه رمزی برای اونجوری بگو که شرطی بشه مثلا هوا ابریس با دوست دارم ونشانه باشه که دستش دربیاد 

سعی کن اگر موقع عصبانیت داد میزنی خودتو کنترل کنی براش برچسب بگیری موقعی که حواسش بود وخودش کنترل کرد برچسب بزن وبه جایزه کوچولو بهش بده

وهمینطور ازگوگل سرچ کن ناخنی که سیاه شده براثر جویدن نشانش بده وبگو اینجوری میشه دستت زشت میشه کسی باهات بازی نمیکنه اونوقت بچه ها است میترسند دستت زشت بشه

وخودتم جلوی بقیه حرفی نزن وتوخونم بصورت غیرمستقیم هربار که دیدی حواسشو پرت کن 

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
تنقلات مثل برگه پسته یا میوه  غیرمستقیم مشغول خوردنش کن  وبه جای دستتو دربیار یه رمزی بر ...

مرسی.حتما