2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد ما رو بیرون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که خواهرت تو خونه طرف مفت زندگی بکنه بعد بی احترامی هم بکنه!

الان یه جوری شده نه خواهرم کوتاه میاد نه شوهرش. خواهرم میگه اگر شوهرم با خانواده ام رفت و آمد نکنه منم با اونها رفت و آمد نمی کنم. منم بهش گفتم این واسه وقتیه تو یه ساختمان نبودید. 

به نظر نمیاد اختلاف دامادمون و مادرتون هم بی دلیل باشه

در هر حال حق با مادرشوهر خواهرتون هست. هم خونه داده هم احترام میذاره هم بی احترامی میبینه

باید هم آدم ناسپاس و بی ادب رو تنبیه کرد

خدایی خوبن خواهرم میگه هربار بچه ها میرن خونه اش یه چیزی بهشون میده شده هر روز. ولی از اون سمت تو خو ...

این که هر روز به بچه های خواهرت چیزی میده... محبتی هست که به خاطر نوه ها و بچش میکنه

بگو چه محبتی به خواهرت میکنه؟ 

با لحن جوادرضویان فک کن مادرشوهره داره میگه: من چه کاره بیدم؟!🤣🤣🤣

🤣🤣والا 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
خوب لابد مادر خودتون فتنه اس که داشته باعث جدایی می‌شده چه ربطی به مادر شوهر داره

آخه 12 سال از اون ماجرا گذشته. تو این قضیه همه مقصر بودن. مادر منم فکر دخترش بود. حکم جلب دامادمون رو بخاطر مهریه گرفت. راستش فکر نمی کرد زندگیشون ادامه دار بشه

این که هر روز به بچه های خواهرت چیزی میده... محبتی هست که به خاطر نوه ها و بچش میکنهبگو چه محبتی به ...

راستش مادره پیره خیلی کم هم خونه پسرش نمیره. ولی یه اخلاق بدی داره وقتی میره هم میگه من نیومدم بشینم اومدم یه دیقه نوه ام رو ببینم 

این که هر روز به بچه های خواهرت چیزی میده... محبتی هست که به خاطر نوه ها و بچش میکنهبگو چه محبتی به ...

به نظرت همین که خونه مفتی داده خیال خواه ه از اجاره و پول پیش راحته و هر سال تن و بدنش نمیلرزه و یه بخشی از درآمد شوهرش نمیره تو جیب صاحبخونه و زندگی بهتری داره لطف و محبت نیست 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
به نظرت همین که خونه مفتی داده خیال خواه ه از اجاره و پول پیش راحته و هر سال تن و بدنش نمیلرزه و یه ...

لطف و محبتی هست که در حق پسرشون و به خاطر پسرشون انجام دادن

بلید ببینین رفتارشون به شخصه، با عروسشون چطوریه