2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست میشه لطفابیاید

167 بازدید | 23 پست

مادرم تعطیلات عیدرفتن کربلابرای مادرشوهرم سوغات آوردن من براشون بردم مادرشوهرم ن یه زنگی زدبه مامانم زیارت قبولی بگه ن تشکربکنه حالاخیلی ناراحتم مامانم میگه هیچی نگوشرمینداره ولی من میخوام یجوربگم به نظرتون به شوهرم بگم یامستقیم به مادرشوهرم بگم ک ناراحتم ازدستش

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نیاز نبود سوغاتی برا مادرشوھر شما بیارہ ھمینجوری توقع ھا میرہ بالابہ ھمسرت بگو

منم خیلی زورم گرفت حیف ک مامانم پیش شوهرم داد

به همسرتون بگید ولی به مادرش نه. دفعه ی بعدی هم چیزی بش ندید. مادرتون درست میگن

چی به شوهرم بگم آخه تازه بامامانم اشتی کرده میترسم بازناراحتی پیش بیاد

به همسرتون بگین

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چی به شوهرم بگم آخه تازه بامامانم اشتی کرده میترسم بازناراحتی پیش بیاد

مگه قلق اخلاقش و نداری با سیاست باش

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
مگه قلق اخلاقش و نداری با سیاست باش

همین متاسفانه سیاست ندارم البته شوهرم هروقت خودش وخانوادش مقصرباشن چنان دست پیش میگیره ک من به غلط کردن بیوفتم

همین متاسفانه سیاست ندارم البته شوهرم هروقت خودش وخانوادش مقصرباشن چنان دست پیش میگیره ک من به غلط ک ...

توضیحات مفصله باید نسبت به رفتار و اخلاق شوهرت واکنش نشون بدی اعتماد بنفست هم پایینه

توضیحات مفصله باید نسبت به رفتار و اخلاق شوهرت واکنش نشون بدی اعتماد بنفست هم پایینه

شمابودی چی میگفتی؟

شمابودی چی میگفتی؟

دوستداری بیا پی وی

مادرت زنگ زده خداحافظی بکنه؟ما رسم داریم اگه این کارو انجام بدی میان برای زیارت قبولی خونت

ن زنگ نزد ولی خب براش یه چادراورده حداقل بایدزنگ میزد یه تشکرمیکرد