2777
2789

گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا سیب زمینی و... هس

ولی نمیدونم چی درس کنم ک خوشمزه باشه بغیر از پیتزا و لازانیا و سمبوسع

لطفا دستور هم بدید خوشکلا😍

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب‌زمینی اگه بزرگه توش رو خالی کن موادتم مثل مایه ماکارونی بپز بریز داخل سیب زمینی روشن پنیر پیتزا ...

مرسی گل

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

سیب زمینی هاتو آبپز کن بزار سرد شه بعد رنده کن یک قاشق آرد بزن با نمک فلفل زردچوبه بعضی ها تخم مرغ هم میزنن یک

اما نباید شل بشه

گوشت چرخکردهرو پیازتو باهم سرخ کن یک قاشق چایخوری رب بزن باهاش تفت بده رب رو میتونی حذف کنی دلخواهه

بعر به قدر یک نارنگی سیب زمینی بردار کف دستت گود کن و از ترکیب گوشت و پیاز و کمی پنیر بزار توش بعد گلوله کن و بعد تو کف دست کمی پهن کن بعد تو روغن داغ سرخ کن.

سیب زمینی هاتو آبپز کن بزار سرد شه بعد رنده کن یک قاشق آرد بزن با نمک فلفل زردچوبه بعضی ها تخم مرغ ه ...

مرسییی عزیزم😍

تاحالا درست نکردم میتونی بهم بگی چجوری درست کنم؟

دو تا پیاز رو رنده میکنی ،ابش رو خوب میگیری ،نمک ،فلفل سیاه میزنی ،خوب ورزش میدی حسابی ،به اندازه یه نارنگی برداری از مایه ، پهنش میکنی یک دست ،تو تابه سرخ میکنی با روغن کم 

اگه میترسی یه وقت وا بره که نمیره معمولا ( یه تخم مرغ هم میتونی تو موادت بریزی )

سیب زمینی هم سرخ کن 

وقتی اماده شده و گذاشتی داخل  نون  میتونی پنیرت هم بریزی روش و توی فر یا ماکرفوی بزاری چند مین که اب شده پنیرت 

دو تا پیاز رو رنده میکنی ،ابش رو خوب میگیری ،نمک ،فلفل سیاه میزنی ،خوب ورزش میدی حسابی ،به اندازه یه ...

مرسی عزیزم❤️