2777
2789
عنوان

آیا بدن هر کسی مال خودشه که هر کاری خواست بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 19 پست

تا وقتی که به دیگران آسیب جسمی و روحی نرسونن بله بدن خودشونه . ولی چون تو جامعه زندگی می کنیم امکانش خیلی خیلی کمه.

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

حرفتوندرسته ولی اینکه شما اونو امانت خدا میبینین با نظر بقیه فرق می کنه 

شما می تونین ازش مراقب کنین چون انتخاب خودتونه 

یکی دیگه هم اونو بدن خودش میبینه و هر کاری دلش بخواد می کنه و انتخابش اینه 

ولی نمی شه دیگه زور کرد که چون من معتقد به فلان چیزم تو هم باید باشی 

نظر هر شخص برا خودش محترمه ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتوندرسته ولی اینکه شما اونو امانت خدا میبینین با نظر بقیه فرق می کنه شما می تونین ازش مراقب کنین ...

من چیزی رو زور نکردم. فقط موضوعی رو مطرح کردم که ذهنمون درگیرش بشه. دیگه هر کسی خودش می دونه و انتخابش... 😊

من چیزی رو زور نکردم. فقط موضوعی رو مطرح کردم که ذهنمون درگیرش بشه. دیگه هر کسی خودش می دونه و انتخا ...

نمی گم شما زور کردین 

منظورم بعضی از افراده که می خوان همه چیو تحمیل کنن

حالا مثلا یکی با پرسینگ زدن به گوشش و یا عمل کردن دماغش یا شال ننداختن به بقیه هیچ اسیبی نمی زنه فقط به خودش میزنه که اینم به خودش و خدای خودش مربوطه 

منظورم اون عده خاص نیست که روانین و کاهای افراطی می کنن