بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3107 عنوان زنداییام اومدند خونه ما عیدی یکسان دادیم 289 بازدید | 11 پست یکی شون مال دایی محرومم هست .اون یکی الحمدلله زنده است .اخلاقاشون باهم متفاوته .یکی تنده یکی اروم .در کل مثل همند .در عمل .واسه همین مامانم در هدیه فرق نگذاشت .به هر کدوم چند صد هزار تومان عیدی دو جفت جوراب داد . به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها . 1404/01/12 | 06:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_ی_جهنمی عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 8965 همین کارا رو میکنین رفت و آمد کم میشه آخه کی به زن دایی عیدی میده کی این رسوم مسخره من درآوردی رو تموم میکنین به جای این رسمها اون پول رو بزارید ی مهمونی بیشتر دعوتشون کنید نه بنالید از خرج مهمونی و رفت وآمدها رو کم کنین
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17454 خب الان من مشکلش رو متوجه نشدم واقعا دوستانی که متوجه شدن لطفا یچیزی بگن مام متوجه بشیم تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3107 خب خب نداره به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .
بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3107 اونا باید عیدی میدادن مادرت دادن به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .
بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3107 خب الان من مشکلش رو متوجه نشدم واقعا دوستانی که متوجه شدن لطفا یچیزی بگن مام متوجه بشیم میخواهی چی کار متوجه بشید به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .
بهاربارانه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 3107 مگه به زندایی عیدی میدن🤔 دست مامانت درد نکنه عیدی دادن .ما بر گردوندیم.اهان به بچش دادیم جوراب را به خودشون . به ادم فوزول و فوضول و مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .