2777
2789
عنوان

چطوری بگم بهش

100 بازدید | 12 پست

18 سالمه  مدرسه میرم کلاس یازدهم، با ی آقایی در حد چت آشنا شدم  تو شهر ما نیست ولی یک شهر نزدیک هست،  حدود یک هفته اس، حس میکنم داره جدی میشه، 

بهش یکبار اولای چت گفتم سال آخر دبیرستانم ،  ولی یک سال مونده،  بنظرتون بگم؟ چطوری بهش بگم؟ 

البته چون جدی نگرفتم، دروغ گفتم بهش ک سال آخر دبیرستانم

عزیزم🥹

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

حقیقتو بگو

بعد اگ گف بگو من منظورم این بودی سالای آخر تحصیلیمه 

ی جوری جمعش کن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بحثش شد بهش بگو اون اوایل فکر نمی‌کردم ارتباطمون بخواد ادامه‌دار باشه بهت گفتم سال آخر دبیرستانم ولی خب حقیقتش اینه که پایه یازدهمم و سال دیگه دوازدهم میشم. 

چرا بهش گفتی سال اخر؟ مگه اون چند سالشه؟ اختلاف سنیتون زیاده؟ 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

حقیقتو بگوبعد اگ گف بگو من منظورم این بودی سالای آخر تحصیلیمه ی جوری جمعش کن

یک هفته است چت میکنم

آخه هي گفت چی میکنی گفتم درس میخونم  برای کنکور  نمیتونم بپیچونمش  فقط باید راستشو بگم    اینکه چطوری بگم بهش؟ 

بگو بابا دروغ شاخدار که نگفتی دوست من اسمشو به دوست پسرش اشتباه گفته بود چند سال دوست بودن گفت الان ...

😂😂  آره حتما میخوام بگم 

امروز خیلی درمورد اینکه رابطه باید با صداقت پیش بره صحبت می‌کرد