2777
2789
عنوان

شما بشنوید چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
چرا میخواد انصراف بده؟چون راهش دوره؟ یا کلا پشیمون از این شغل شده؟

خود اون کار ار اول دوس نداشته می‌گفته هیچ وقت نمیرم اینکاره بشم حالا چون سن بالا رفته و کار گیرش نیومده رفته

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای استعفا خسارت باید بدی؟میشه یکم از بدیاش بگی

همه انگار چهار چشمی دارن از آدم آتو بگیرن بعد معلوم نیست یکبار نوشته شده تو حیطه وظایف هست بعد یکی میپره میاد میگه چرا اومدی چرا کردی دعوا خیییییلی رخ میده 

همه انگار چهار چشمی دارن از آدم آتو بگیرن بعد معلوم نیست یکبار نوشته شده تو حیطه وظایف هست بعد یکی م ...

من خیلی دوست دارم معلم بشم و حسرتشو داشتم

ولی با چیزایی که جدیدا میشنوم نظرم عوض شده بخصوص معلم ابتدایی

الان معلمی سخت شده چون سیستم دانش آموز محور شده و همه طلبکارن از معلم قدیما راحت بود معلم محوری بود

من خیلی دوست دارم معلم بشم و حسرتشو داشتمولی با چیزایی که جدیدا میشنوم نظرم عوض شده بخصوص معلم ابتدا ...

میگن تعطیلات زیاده ولی فرسایشی 

من قبلا دو سال یرای دیگه کار می‌کردم با ذوق و شوق از خواب بیدار میشدم میدوییدم میرفتم الان اداره یه ادا اطوار درمیاره کادر مدرسه یجور بعدم اولیا و دانش آمور یجور