2777
2789
عنوان

خانه یا طلا کدوم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای چرا لامرد تایپ کردم؟؟؟منظورم ملارد بود😂

ملارد هم خوبه

اگر بخواهی انتخاب کنی فاز ۱ فردیس بهتره

اگرم سمت مهرشهر میایید خوب باید بگردید

فازها خوبه

خیابون بنفشه و شبنم و کوچه نرگس هم خیلی خوبند

در کل باید خوب بگردی

قیمتی شبنم و رز بهتره

زمین خریدی؟

بله ۱۰۰۰ متری سمت چهارباغ 

زمین ویلایی هست و در حال ساخت هستیم

ولی نمی خواهیم بفروشیمش

شاید از فروش سرمایه های دیگه خونه بخریم

فعلا منتظریم ببینیم چی پیش میاد

کجاهاشو بلدی؟؟میشه یه کم توضیح بدی؟یکی از گزینه های خرید خونه اس برامون

سمت ملارد . اندیشه .مشکین دشت.این سمتا خونه ارزونتر از جای دیگس. ولی باز بنظرم گرونه خونه متری ۲۰الی۲۵ هست اونجا 

بله ۱۰۰۰ متری سمت چهارباغ زمین ویلایی هست و در حال ساخت هستیمولی نمی خواهیم بفروشیمششاید از فروش سرم ...

پس پولت سوخت نشده خداروشکر ترسیدم ک پولت خرج کردی  الان موندی  . انشالله اونی بشه ک میخوای

پس پولت سوخت نشده خداروشکر ترسیدم ک پولت خرج کردی الان موندی . انشالله اونی بشه ک میخوای

ممنون

نه یه مقدار هم روی پول خونه گذاشتین زمین گرفتیم

راستش من اصلا راضی به فروش خونه نبودم ولی همسرم راضیم کرد

منم کوتاه نیومدم و خونه نوساز سه خواب اجاره کردم می تونم نزدیک شما خونه بگیرم ولی جای شلوغ تا حالا زندگی نکردم و هم اینکه اونجوری همسرم تلاشی برای خرید خونه دلخواهمون نمی کنه