2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباتات خیلیه 

بجاش ۱۵ روزز  دو تا نماز دو رکعتی بخون بعدش ک خیالت از نماز قضایای صبح راخت شد نماز ظهر رو و.....

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام علیکم 

بله شدنیه وراحت

خدا ارحم الراحمینه درب توبه همیشه بازه 

کم کم بخوانید

حالا همین نمازهای امروز را بخوانید 

بقیه هم کم کم جبران کنید

خدا کریمه 

خدا مهربانه

خدا بخشنده است

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

کل ۲۴ ساعت رو باید نماز بخونی ک 😐 فک کن ۳۰ تا دو رکعت نماز صبح ، ۳۰ تا چهار رکعت نماز ظهر و عصر و... حالا تو یه هفته قضاشو بجا بیار

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

کل ۲۴ ساعت رو باید نماز بخونی ک 😐 فک کن ۳۰ تا دو رکعت نماز صبح ، ۳۰ تا چهار رکعت نماز ظهر و عصر و.. ...

😂😂😂😂 اره. وای اخلاق بدی دارم. تک و توک میخونم بعد توی یک روز میخوام همش جبران شه

نمازقضا زیاد دارم هرروز که نماز میخونم کنارش قضا هم میخونم صبح نمازمیخونم درکنارش ۲رکعت نماز صبح قضا از قبل .همینطور ظهر ومغربم 

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم بله شدنیه وراحتخدا ارحم الراحمینه درب توبه همیشه بازه کم کم بخوانی ...

عزیزم میگم یه سوال. من کلا تک و توک میخونم. یه روز میخونم یک هفته دو هفته نه. اما قضاشو میخونم. این قبوله؟ 

یا مثلا کلا قبول نیست اینجوری 

نمازقضا زیاد دارم هرروز که نماز میخونم کنارش قضا هم میخونم صبح نمازمیخونم درکنارش ۲رکعت نماز صبح قضا ...

من کلا نماز جدید نمیخونم. جمع میکنم قضا میخونم. خیلیم بده

اما دانشگاه و اینور اونورم اصلا نمیشه همش سرکلاسم