2777
2789
عنوان

کسایی که تاسیان میبینن بیاین

158 بازدید | 15 پست

ارزش داره به خاطرش اشتراک فیلیمو بخرم؟

راستی لطفا اسپویل نکنید 😁

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم و سریال سلیقه ایه. شاید یکی خوشش بیاد یکی نه. من واقعا دوست دارم

منم چهار قسمتشو دیدم بد نبود 

ولی من هر قسمتو جداگونه میخریدم الان دیگه قسمتی منتشر نمیکنن و فقط تو فیلیموعه🤦🏻‍♀️

دیالوگاشو باید با طلا نوشتخوبه اولش خیلی اوکی نبودم ولی کم کم داره بهتر میشهاگه خاتونو دوست داشتی ای ...

خاتونو ندیدم ولی کلا از سریالای اینجوری که تاریخین خوشم میاد

اولاش خیلی رنگی رنگیو قشنگ بود

هنوزم همونجوریه یا داره افسرده کننده میشه؟

فیلم و سریال سلیقه ایه. شاید یکی خوشش بیاد یکی نه. من واقعا دوست دارم

شما تاسیان دیدی؟ اون دختر بچهه که پیش نازنین بیاتی بود کی بود قسمت جدید؟ 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

منم ندیدم ولی یه سوال دارم اون دختر بچهه که پیش نازنین بیاتی تو قسمت جدید بود کی اش بود؟؟؟ و اینکه امیر حسین آرمان و نازنین بیاتی دوباره رو در رو شدن 🤣🤣🤣

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

منم ندیدم ولی یه سوال دارم اون دختر بچهه که پیش نازنین بیاتی تو قسمت جدید بود کی اش بود؟؟؟ و اینکه ا ...

مگه آرمانم توش بازی میکنه؟😑

مگه آرمانم توش بازی میکنه؟😑

بله فک کنم تو سریال نقش نویسنده چیزی رو داشت فکر کنم بازیگر مهمان بود من تاسیان رو اصلا ندیدم و نمیدونم قضیه اش چیه فقط تو اینستا یه تیکه دیدم امیر حسین آرمان تو تاسیان بود اما فکر کنم  نقشش نویسنده یا بازیگر مهمان هست یا شایدم بازیگر مهمان نباشه ولی نقش فرعی باشه ولی نقش اصلی نیست اینو میدونم  

منم چهار قسمتشو دیدم بد نبود ولی من هر قسمتو جداگونه میخریدم الان دیگه قسمتی منتشر نمیکنن و فقط تو ف ...

چقد پول میدادی میخریدی 

خاتونو ندیدم ولی کلا از سریالای اینجوری که تاریخین خوشم میاداولاش خیلی رنگی رنگیو قشنگ بودهنوزم همون ...

اگه تاریخی دوس داری عمارت شاکر پاشا ببین خیلی قشنگه. سعید و شورا هم ببین اونم واقعیته و تاریخی هست و نیمه شب در عمارت پرا پالاس رو ببین خیلی جالبه موضوعش هم متفاوت هست تاریخی هم هست واقعا سفر در زمان هست عالیه این سه تا رو ببین 

بله فک کنم تو سریال نقش نویسنده چیزی رو داشت فکر کنم بازیگر مهمان بود من تاسیان رو اصلا ندیدم و نمید ...

آها

آخه تا اونجایی که من دیدم نبود

خیلی ازش خوشم نمیاد کاش همون مهمان باشه😅

اگه تاریخی دوس داری عمارت شاکر پاشا ببین خیلی قشنگه. سعید و شورا هم ببین اونم واقعیته و تاریخی هست و ...

مرسی عزیزم🌻🥰