2777
2789
عنوان

راه درمان افسردگی چیه

145 بازدید | 10 پست

سالهاست درگیر افسردگی هستم

از وقتی باردار شدم تا الان که پسرم ۷ سالشه

دلم میخواد حداقل به خاطر پسرم مادرشادی باشم

مشاور روانشناس روان پزشک هرچقدر رفتم فاییده نداشت

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچنین منم خیلی وقته دچار افسردگیم و تا الان هرکاری کردم درمان نشدم😓

سلام

چیزی که در روانشناسی به اسم افسردگی تعریف می شود شرایط خاص داره که خیلی سخت گیرانه این موضوع را تایید می کنه.

ولی توی جامعه همه هیجان های پایین را افسردگی می دانند. ما در ماه گذشته به همراه جمعی از همکاران باتجربه کارگاههایی در تلگرام برای این موضوع و شناسایی درست و علل ایجاد آن برگزار کردیم که فایل های آن موجود است.. با توجه به تاپیک و ریپلی شما، می توانید با رویکردهای به روز روانشناسی به شرایط پایدار خیلی خوبی برسید.

همه مشاوره های غیر آنلاین بنده در تلگرام بدون هزینه می باشد.

اگر مایل بودید پیام خصوصی دهید تا ای دی تلگرام و گروه تلگرامی مرتبط را براتون بفرستم.

با آرزوی شادکامی

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4