2777
2789
عنوان

اکس پیگیر

108 بازدید | 10 پست

تلگراممو دیلیت زده بودم امروز باز نصب کردم

داشتم مخاطبارو چک میکردم ی اسم ناشناس دیدم و فهمیدم اکسمه میخاستم دیلیت کنم از لیست مخاطبینم که متوجه شدم هنوزم منو سیو داره!!

واقعا برام عجیب بود

این بعد من با هزاران نفر بوده چطور میتونه انقدر عوضی باشه

حالا کاری ندارم که بعد کاتمون با ی نفر بود و باز اومد پیش من و من گفتم دکتمو از زندگیم بزن

و این همچنان شماره های منو سیو داره به امید ی روزی که باز چت بده

خدایا لطفا شعور💁‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره همرو سیو داره همههه بت قول میدم

ارهه وقنی باهاش تو رابطه بودم شماره همههه رو سیو داشت میگفتم چرا دیلیت نمیزنی میگفت گوشیم خرابه میگفتم خب لاقل اسمشونو از مای لاو یک مای لاو دو تهییر بده اسم خودشو بنویس بار چرتو پرت میگفت😂😂

شما سیو داشتی اون سیو داشته باشه برات نمیوفته اگ شمارشم پاک کدده باشی تو برنامه هات میمونه تا زمانی ک مخاطبین برنامه هاتو پاکسازی کنی

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

ارهه وقنی باهاش تو رابطه بودم شماره همههه رو سیو داشت میگفتم چرا دیلیت نمیزنی میگفت گوشیم خرابه میگف ...

وای این که خوبه 

من شخصا رمز اکانت شو گرفته بودم رفته بودم تو اکانتش باورت میشه شماره هایی که داشت تموم نمیشد؟

بعد طرف زده بود بلاکش کرده بود میگف نمیدونم کیه🤣

دختری که آینده را دید💙🦋

شما سیو داشتی اون سیو داشته باشه برات نمیوفته اگ شمارشم پاک کدده باشی تو برنامه هات میمونه تا زمانی ...

چرا گل قبل تز تینکه پاک کنم اون سه نقطه بالارو زدم و گزینه شیر اومد ینی سیوم داره اگه نداشت نمیومد