2777
2789
عنوان

۲۴-۲۵ساله ها بیاید باهم دوست بشیم 😊 کی میخواد سال دیگه بچه دار شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 122 پست
ای واای... خوب چرا چنین کاری کنه... طفلک اون طفل معصوم و باباش... چقدر سنگدل من چقدر مامانم و مادر ...

البته زنعموی شوهرم پیره و قدیمیه

الان ۸۵ سالش هست

از بچگی هم روستا بوده و افکار قدیمی داشته

واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یه سوال.. میگم شما هم دوران بارداریتون حال خیلی بدی داشتید؟

منکه همش گرسنم بود و دلم ضعف میرفت و هر چی هم میخوردم گلاب به روتون پس میاوردم. رنگم به شدت زرد شده بود و زیر چشام گود افتاده بود. فک کنم یه سه چهار کیلویی کم کردم. اصلا نمیتونستم بیشتر از نیم ساعت بشینم و یا راه برم. همش دراز کشیده بودم.

سلام..منم19سالمه بعد عروسیم میخوام اقدام کنم

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
الهی ۵سالشه؟ 😍 کدوم شهری؟

عزیزم آره ۵ سالشه 

من ثلاث هستم یکی از شهر های نزدیک  سرپل ذهاب 

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
بچه هااااا درخ‌واستم رو قبول کنید دیگه ه ه اونایی هم که پیام دادم یا تل.گرام بهم پیام بدید یاشمارتون ...

من قبول کردم عزیزم

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
نميخوام به اين فكر كنم كه نميشه انرژي منفي نميخوام بگيرم ولي اين ماه خيلي عقب انداختم ميخوام بعداز ...

انرژی منفی نیس...استفاده کردن از عقل ه. البته چون برای خودم رخ میدم

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...
بچه هااااا درخ‌واستم رو قبول کنید دیگه ه ه اونایی هم که پیام دادم یا تل.گرام بهم پیام بدید یاشمارتون ...

لینک گروه رو بزارید یا ای دی ش رو

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...