2821
2789
عنوان

استفراغ خونی

207 بازدید | 22 پست

سلام کسی هست ک کمکم کنه اول بالا اورد بعدش استفراغم قهوه ای شد چند بار قهوه ای بالا اوردم بعد یخورده پیش یه عالمه خون صورتی ب شوهرم کفتم میگه هوچی بازی درنیار هیچیت نیس خیلی معدم میسوزه چی بخورم یا چکارکنم خوب بشم شوهرم نمیبره دکتر میگه فردا ببرم طوریت نباشه میکشمت من خودم الان دارم میمیرم اب خوردم سوزشم بیشتر شد الان باز میخاد بیاد بالا میترسم برم بیارم بالا اخه اخرین بار خیلی خون بالا اوردم اندازه ببخشید دوتا مشت هم بیشتر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط بخدا دارم التماس میکنماومدم اینجا کسی کمکم کنه الان باز

آخه عزیزم بالاخره یه اتفاق غیرنرماله نگران نباش چون یه ویروس هم اومده که استفراغ خونی میده ولی بهرحال عقل سلیم میگه باید سریعا به پزشک مراجعه کنی سردرد یا گلودرد که نیست

آخه عزیزم بالاخره یه اتفاق غیرنرماله نگران نباش چون یه ویروس هم اومده که استفراغ خونی میده ولی بهرحال عقل سلیم میگه باید سریعا به پزشک مراجعه کنی سردرد یا گلودرد که نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز