2777
2789
عنوان

استفراغ خونی

165 بازدید | 22 پست

سلام کسی هست ک کمکم کنه اول بالا اورد بعدش استفراغم قهوه ای شد چند بار قهوه ای بالا اوردم بعد یخورده پیش یه عالمه خون صورتی ب شوهرم کفتم میگه هوچی بازی درنیار هیچیت نیس خیلی معدم میسوزه چی بخورم یا چکارکنم خوب بشم شوهرم نمیبره دکتر میگه فردا ببرم طوریت نباشه میکشمت من خودم الان دارم میمیرم اب خوردم سوزشم بیشتر شد الان باز میخاد بیاد بالا میترسم برم بیارم بالا اخه اخرین بار خیلی خون بالا اوردم اندازه ببخشید دوتا مشت هم بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بخدا دارم التماس میکنماومدم اینجا کسی کمکم کنه الان باز

آخه عزیزم بالاخره یه اتفاق غیرنرماله نگران نباش چون یه ویروس هم اومده که استفراغ خونی میده ولی بهرحال عقل سلیم میگه باید سریعا به پزشک مراجعه کنی سردرد یا گلودرد که نیست

آخه عزیزم بالاخره یه اتفاق غیرنرماله نگران نباش چون یه ویروس هم اومده که استفراغ خونی میده ولی بهرحال عقل سلیم میگه باید سریعا به پزشک مراجعه کنی سردرد یا گلودرد که نیست