2777
2789
عنوان

بچه هاتون چه کارایی پیش کسایی دیگه کردن که خجالت کشیدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 31 پست

یبار مهمون داشتیم دخترم رفته بود نوار برداشته بود زده بود به عروسکش میگفت مامان جیش داره .وایییییییییییییییی اونجا هم کلی ضایع شدم جدا از اون بعد مهمونا با شوهرمم سر این موضوع دعوامون شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان ن ن . چه باحال گفته. تایید نمیکنم ها . ولی بامزه بود

😓😓الان یادم افتاد بازم خجالت کشیدم😊

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

یه بار داشتیم میرفتیم مسافرت پسرم انقد تو هواپیما گریه کرد که نگووووووو هرکسی میومد یه نسخه میپیچید برامون همه شاکی شده بودن وقتی رسیدیم همه میگفتن بچه شما بود خیلی گریه میکرد منم انقد خجالت میکشیدم که مردم اذیت شدن.جالب اینجاست چند روز بعد رفتیم یه رستورانی یه خانوم آقا کنارمون بودن یهو خانومه گفت ااااااا اینا همونان که بچشون تو هواپیما خیلی گریه کردا😨😨😨😨

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

[QUOTE=52398444]یه بار داشتیم میرفتیم مسافرت پسرم انقد تو هواپیما گریه کرد که نگووووووو هرکسی میومد یه نسخه میپیچید ...[/QUOT

من درک نمیکنم بعضیارو

خب بچه است. واقعا پدر و مادر دوست دارن گریه کنه؟!!!.

چرا نباید یه اپسیلون درک داشته باشن

اگر در اراده ادم باشه و کم کاری کنه درسته که شاکی بشن ولی وقتی بچه است و نمیشه کاری کرد خیلی بده که بقیه اینجوری رفتار کنن

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
[QUOTE=52398444]یه بار داشتیم میرفتیم مسافرت پسرم انقد تو هواپیما گریه کرد که نگووووووو هرکسی میومد ...

اره به خدا یه آقا میانسال جلو ما نشسته بود رفتار اون خیلی اذیتم کرد.همش غر میزد هی نچ نچ میکرد صندلیشم تا آخر خوابونده بود من حتی جا نداشتم به بچه شیر بدم.ولی دم مهماندارا گرم اومدن بغلش کردن باهاش بازی کردن کلی

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
[QUOTE=52398444]یه بار داشتیم میرفتیم مسافرت پسرم انقد تو هواپیما گریه کرد که نگووووووو هرکسی میومد ...

دقيقا بعضيا چنان برخورد ميكنن انگار به آدم سي ساله طرفن، خب بچه است ديگه اسمش باهاشه ... چه توقعي داريد؟

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
دقيقا بعضيا چنان برخورد ميكنن انگار به آدم سي ساله طرفن، خب بچه است ديگه اسمش باهاشه ... چه توقعي دا ...

ولی واقعا آدما خیلی باهم فرق دارن مثلا یه سریا میومدن باهاش حرف میزدن هی میگفتن عیب نداره بچه است دیگه هممون دیدیم این چیزارو یه سریام همش غر میزدن انقد بهم فشار اومد گریه کردم😢

اره به خدا یه آقا میانسال جلو ما نشسته بود رفتار اون خیلی اذیتم کرد.همش غر میزد هی نچ نچ میکرد صندلی ...

حالا يه بار با پرواز خارجي برو زمين تا اسمون رفتار همشون فرق داره خودتم خيلي راحتتري 

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
حالا يه بار با پرواز خارجي برو زمين تا اسمون رفتار همشون فرق داره خودتم خيلي راحتتري 

پرواز خارجی بود خیر سرم.ایرانیا اینطوری میکردن.یه خانوم چینی کنارم بود انقد مهربون بود که نگو کلی کمکم کرد به پسرم خوراکی داد آخرشم باهم دوست شدیم ایمیل و شماره داد گفت میخوام راجع به ایرانیا بیشتر بدونم.هموطنهای خودم طاقت نداشتن 

حاله دختر من یبار پسرعمم خونمون بود باباش رفتع بود حموم بندخدا گف بابات کجای گف آقا مهدی بابام ی ..دول.‌‌‌‌بزرگی دارع یعنی چ بگم از خجالت هیچوقت هم ندیده بود

خدایا شکر
ولی واقعا آدما خیلی باهم فرق دارن مثلا یه سریا میومدن باهاش حرف میزدن هی میگفتن عیب نداره بچه است دی ...

اخی عزیزم. چقدر غصه خوردی. بچه احتمالا گوشش اذیت میشه و درد داره تو پرواز که گریه میکنه. والله من خرس گنده هم دوست دارم تو پرواز گریه کنم.