2777
2789
عنوان

مادرشوهرم آبرومو جلو همه برد

427 بازدید | 26 پست

تو تاپیک قبلی گفتم ک چیشده و پشت سرم چی گفته..منم عید نرفتم خونشون 

امشب خونه داداشش دعوت بودیم یعنی دایی شوهرم.. نزدیک ۳۰ نفر..اینام بودن..

سر سفره صداشو کشید ب سرش ک انگار فلانی خانوم(اسم من) از دماغ فیل افتاده ک محل نمیده.. انگار ن انگار سال نویه.. بقیه دیدن داره داد میزنه گفتن ول کن دیگ سر سفره چرا کش میدی..منم هیچ جوابی ندادم‌‌..شوهرمم هیچی

پدرشوهرم ک قبل شام پا شد رف کلا ‌‌..

احساس شرمندگی میکنم جلو همه.. بقیه ک نمدونن من چیا شنیدم و کوتاه اومدم ..فک میکنن تقصیر منه حتما دیگ😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که داد کشیده و اینجور حرف زده شخصیت خودشو نشون داره ، بیخیالش باش! 

شما رفتی اونجا حداقل عیدو بهش تبریک گفتی؟؟

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اگ با خودش رفت وامد نمیخوای کنی پس بافامیلاشم قطع رابطه کن ک این چیزا پیش نیاد

نمیشه... شوهرم یا خاله ها و داییاش خیلی رابطش خوبه و رفت و آمد داریم.. اگ قطع رابطه کنم ک کلا میگن تقصیر زنشه

نمیشه... شوهرم یا خاله ها و داییاش خیلی رابطش خوبه و رفت و آمد داریم.. اگ قطع رابطه کنم ک کلا میگن ت ...

حرف دیگران مهم نیست ک بگن تقصیر کیه ، ارامش و اعصاب تو مهمتره یا حرف دیگران ،   حالا ک میخوای رفت وامد کنی  پس تحمل کن هرچی میگه ....

اون که داد کشیده و اینجور حرف زده شخصیت خودشو نشون داره ، بیخیالش باش! شما رفتی اونجا حداقل عیدو بهش ...

نه عزیزم.. 

چن روز پیش اومد خونه مامانبزرگم منم اونجا بودم..رفتم استقبالش و دس دادم ولی نیومد جلو روبوسی کنه.. منم امشب نرفتم سمتش

اگ با خودش رفت وامد نمیخوای کنی پس بافامیلاشم قطع رابطه کن ک این چیزا پیش نیاد

👌👌👌من با خانواده همسرم قطع زابطه کردم +کلللل فامیلش انقد راحتم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀