2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس نداره قرار نیست آسیبی بهت بزنه با اعتماد به نفس و محکم باش

بگو چون امکان داره جلوی دانشگاه کسی ما رو با هم ببینه بیا فلان کافه یا رستوران همو ببینیم

آخرش هم بگو با اسنپ بر می گردم و تشکر کن

ی کافه ای برو ک فک میکنی کمتر کسی از اشناها بره اونجاحواسم باشه جای خلوت نریلازمم نیس با ماشین اون ب ...

راستی اینم نگفتم بهم گفته بود مامانم میخواد بیاد ببینه باهات صحبت کنه بنظرت اول دیت برم باهاش بعد مامانش بیاد یا برعکس؟

من دیت اولمو خیابون گذاشتم😐البته خیابون مورد علاقم☺️اون گفت بریم کافه نمیدونم چرا برای قرار اول با ...

🤣🤣🤣 خسته نباشی بین جمعیت صحبت کردین؟

خب حالا چجوری بود من استرس بگیرم نمیتونم بحرفم بخدا 😂

منم مجازی آشنا شدم یک ماه و نیم بعدش دفعه اول یک جایی توی خیابون قرار گذاشتیم و گفتم ماشین نیاره و با هم یک مرکز تفریحی و گردشگری رفتیم و قرار بود دو ساعت یا هم باشیم اما از ساعت ۹ صبح تا ۳ عصر با هم بودیم بعدش حدود ۳ سال دوست بودیم و الان چندین ساله ازدواج کردیم

خیلی استرس داشتم 

ممکن بود غش کنم😂😂

چون روش کراش داشتم بعد به حقیقت پیوسته بود رویا هام😂

براش گل خریدم اونم صورتیییی 😂😂

اونم منو برد رستوران سوپرایزم کرد با گل و یه دستبند

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷