2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 54 پست
نه هنوز نرفتیم که😂اردیبهشت میریمبعد سه ماه اشنایی مجازی

پشمام منم همینطور ولی مال من یک ماهه 😂

فقط میدونی‌ در مورد اعتماد حساسم ولی بعضا ناراحتش میکنم یا باعث میشه بد میحرفم باهاش یا قضاوت میکنم بغض بغضی میحرفه بیشور 😂 نمی‌دونم چ غلطی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمام منم همینطور ولی مال من یک ماهه 😂فقط میدونی‌ در مورد اعتماد حساسم ولی بعضا ناراحتش میکنم یا با ...

وای مثل منی

منم خیلی بی اعتمادم بهش فعلا...کلا از نظرم همه پسرا خیانت میکنن مگر اینکه خلافش ثابت شه🤣🤣

باید زمان بدی بشناسیش

باشه حله دمت گرم برگشت بگه برسونم اوکی ندم؟

بگو دیرم شده با اسنپ میرم باید برم خونه یکی از فامیل ها دعوت داریم چنین چیزی بگو... بعدش بیا فکراتو بکن و از دفعه بعد اگر اوکی بودین تا یه جایی برسونتت

منم مجازی آشنا شدم یک ماه و نیم بعدش دفعه اول یک جایی توی خیابون قرار گذاشتیم و گفتم ماشین نیاره و ب ...

وای جدی؟ میشه یکم در مورد اعتماد کردن راهنمایی کنی منو اینم میگه خیلی خوشم اومده ازت نمیخوام از دستت بدم جدیم و مامانش رو میخواد بفرسته هفته بعد بحرفیم اینا ولی من اعتماد دارم ها براش ولی بعضا بیکار نشستنی معذرت میخواهم فکر های خیلی چرتی میاد شایدم من مریضم واقعا نمی‌دونم بعضا مثلا نمی‌دونم چیزی بشه فک میکنم دیگه خوشش نمیاد ازم یا یکی رو پیدا کرده واقعا خیلی اذیت کنندس

وای مثل منیمنم خیلی بی اعتمادم بهش فعلا...کلا از نظرم همه پسرا خیانت میکنن مگر اینکه خلافش ثابت شه🤣 ...

ایششششش این خیلی رو مخع زمان ما خیلی طلاست آخه چرا گوهشون زود در نمیاد 🤣

دقیقااااا😂😂 میگم خدایا زودتر رو کن این عوضیه یا نه🤣

بعدش ما عذاب میکشیم بخدا من یعنی مهم نیست یکی بیاد بره ولی بعضا بعضی آدم ها میاد تو زندگی نمیخوام برهههه😂🥲🫣

وای جدی؟ میشه یکم در مورد اعتماد کردن راهنمایی کنی منو اینم میگه خیلی خوشم اومده ازت نمیخوام از دستت ...

کلا آشنایی مجازی خیلی سخت میشه اعتماد کرد 

سریع نرو توی فاز ازدواج

ازدواج شوخی نیست مهم ترین تصمیم زندگیه

به خودتون برای شناخت همدیگه فرصت بدین

من و همسرم هر دو بالای ۳۰ سال بودیم اما عجله برای ازدواج نکردیم

همسرم هزار بار منو امتحان کرد تا تصمیم گرفت باهام ازدواج کنه

فاز عاشقانه نگیرین سریع 

با شناخت و بررسی تمامی جوانب تصمیم بگیرین

اجازه نده از نظر ج... بهت نزدیک بشه و بخاطر وعده و وعید ازدواج سریع خودمونی بشه