2777
2789
عنوان

شوهرم چند وقتیه مشکوکه

967 بازدید | 79 پست

ما ۸ سال ازدواج کردیم بعد ۸ سال چند روز پیش یهو بی دلیل بدون اینکه من ازش چیزی بپرسم در مورد دوست دختر دوران مجردیش که دوسش داشت حرف زد منم هیچ رفی نزدم سوالی نپرسیدم همینجوری می‌گفت یهو برگشت گفتش که خب خوشگل بود بعد به من گفت ولش کن خودتو عشقه اید اگه اون بود این همه سختی که تو تحمل کردی رو تحمل نمی‌کرد بهم برخورد احساس کردم که ته دلشونو دوست داره حالا همه اینا به کنار دو سه روز بود ی دلیل بد و بیراه می‌گفت به من دنبال دعوا بود عصبی بود یا پیش ما نمی‌خوابید می‌رفت تا ۴ صبح قدم می‌زد می‌گفت حالم خوش نیست راستش شک کردم بهش میگم نکنه با دختره در ارتباطه گوشیشو که گشتم هیچی دستگیرم نشد ولی این خیلی فرززه نمی‌دونم چیکار کنم بهم گفت بعد اینکه اون دختره رفت خیلی داغون شد تازه می‌فهمم اون خودزنی‌های روی سینه‌اش به خاطر اون دختر است کاش می‌رفت از اول سراغ اون منم سهم کسی که دوسش داشتم می‌شدم

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

اره بنطر منم با این چیزایی که گفتی اونو میخواد

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمون ب زمین میاد مردها کسی ک واقعا عاشقش بودن رو فراموش نمیکنن

احتمالا یا دختره رو جایی دیده فکرشو مشغول کرده یا ی پیامی رد و بدل داشته هوایی شده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره