2777
2789
عنوان

رابطه قبل ازدواج

436 بازدید | 14 پست

سلام میشه گزارش نزنید من فقط میخوام نظرهای متفاوت رو بدونم و چند تا سوال بپرسم

اول اینکه شما موافقین یا مخالف و چرا؟

مثلا تو سایت دیدم که یه نفر میاد میگه رابطه داشتم با پارتنرم اکثرا میان میگن وای خریت کردی وای ولت می‌کنه مثل دستمال کاغذی باهات رفتار می‌کنه واسش ارزش نداری و از این حرفا

از طرف دیگه بازم تو همین سایت دیدم یکی میاد میگه فلانی  پارتنرش فلان کارو کرد فلان چیزو خرید واسش بازم اکثرا میان میگن حتما بهش سرویس میده که اینکارارو واسش می‌کنه

خب این دوتا حرف که کاملا متضاد همن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی بنظرم اشتباه محض هست 🫥🫥دیگه خیلی تابلوئه طرف واسه ی گنج دنبال تو باشه بعد تو ی شرایط واسش داری اگ تو قبل از قبول کردن شرایط و متعهد شدن گنج رو بهش بدی اون دنبالت میاد؟؟یا خودش رو اسیر شرایط و حدود میکنه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
من مخالف نیستم فقط چون نمیخوام بیماری مقاربتی بگیرم رابطه نداشتم وگرنه از نظر من اشکالی نداره

آره خب متاسفانه بیماری خیلی خیلی زیاد شده و به هر حال تو هر رابطه‌ای آدم باید حواسش باشه 

نمیدونم ولی بنظرم اشتباه محض هست 🫥🫥دیگه خیلی تابلوئه طرف واسه ی گنج دنبال تو باشه بعد تو ی شرایط و ...

آخه راستش الان دیگه شبیه قبلا نیست که یک نفر به خاطر رابطه باهات ازدواج کنه صرفا

راستش جواب این سوال همیشه سیاه یا سفید نیست. خیلی چیزها به شرایط، نوع رابطه و احساسات طرفین بستگی داره. مثلاً:

• اگه رابطه دو طرفه باشه و هر دو راضی باشن، خیلی چیزها قابل قبوله
  • اگه یک طرف احساس فشار یا ناراحتی کنه، اون موقع مشکل ساز میشه

مثلاً اگه کسی رابطه داره و پارتنرش باهاش خوب رفتار نمیکنه، حق داره نگران باشه. ولی اگه پارتنرش واقعاً بهش اهمیت میده و کارهایی که میکنه از روی علاقه و احترامه، اونوقت قضیه فرق میکنه.

• تجربه شخصی: هرکس براساس چیزی که خودش تجربه کرده نظر میده. مثلاً کسی که قبلاً تو رابطه بدی بوده، ممکنه سریع بگه "ولش کن"
  • اطلاعات ناکافی: تو سایت‌ها مردم فقط یه بخش از ماجرا رو میبینن. شاید پارتنر واقعاً آدم خوبیه، یا شاید نه. بدون شناخت کامل، قضاوت سخت میشه
  • فرهنگ و ارزش‌ها: نظرها براساس معیارهای شخصی متفاوته. مثلاً برای بعضیها خرید هدیه نشونده عشق هست، برای بعضیها نه
  • به احساسات خودت اعتماد کن: تو بهتر از هرکی میدونی تو رابطه چه خبره. اگه احساس خوبی داری و پارتنرت بهت احترام میذاره، احتمالاً رابطه سالمه
  • با پارتنرت صحبت کن: بهترین راه اینه که مستقیم باهاش حرف بزنی و مطمئن بشی هر دو راضی هستین
  • از مشاور کمک بگیر: اگه شک داری، مشاور میتونه بی‌طرفانه راهنماییت کنه

هیچ رابطه‌ای کامل نیست، ولی مهم اینه که احترام و رضایت دو طرفه وجود داشته باشه. نظر دیگران رو بشنو، ولی آخرش تصمیم رو خودت بگیر

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده ، مدت زیادی هم درگیرش بودم  

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه میداد 

رضایت از مشاوره هاشون هم خیلی زیاده

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

منم یه بار اینو نوشتم که نظر جمع رو بدونم و ۹۹ درصد گفتن نه درست نیست و فقط یکی دو نفر بودن که گفتن اوکیه

بنظرم بستگی به محل زندگیت و خانوادت داره اگه شهر کوچیک باشی با خانواده بسته فردای رابطه اگه برات مشکلی پیش بیاد و خانوادت هم پشتت نباشن نابود میشی

ولی شهر بزرگ که کسی کسی رو نشناسه و براش حرف درنیارن و خانواده طرف هم حمایتش کنن رابطه هیچ ایرادی نداره

خانواده های ایرانی بفهمن دخترشون رابطه داشته می‌کشنش واسه همینه خیلیام می‌ترسن از انجامش و عواقبش نه که واقعا نخوان

خصوصا سو استفاده هم خیلی زیاده چون مردا فقط به رفع نیازشون اهمیت میدن نه صرفا احساسات و طرز فکر بیشترشون هم اینه که دختری که رابطه داشته (حتی با خودم) زن زندگی نیست زن زندگیم باید آفتاب مهتاب ندیده باشه

خلاصه خیلی زیربنای فرهنگی و خانوادگی میخواد تو جامعه ما. من خودمم اگه شهر کوچیک نبودم و خانوادم اگه اتفاقی میفتاد پشتم بودن ترسی نداشتم و انجامش میدادم چون یه نیازه که باید رفع شه نه صرفا با ازدواج اونم تو شرایط کشور ما که دیگه هیچکس نمی‌تونه ازدواج کنه

آنجا که پایان می‌یابی، آغاز توست

منم یه بار اینو نوشتم که نظر جمع رو بدونم و ۹۹ درصد گفتن نه درست نیست و فقط یکی دو نفر بودن که گفتن ...

آره موافقم ولی دوتا چیز جداست مثلا شما میگی اوکیه ولی من به خاطر شرایط انجام نمی‌دم ولی اینجا میگن که کلا از پایه غلطه یعنی یه چیزیو طوطی وار تکرار میکنن(حس میکنم مثلا ۴۰ـ۵۰٪ به خاطر محدودیت خودشون عقده گشایی میکنن) و اصلا این رو یه نیاز برای خودشون نمی‌دونن و حس میکنن لطف میکنن که رابطه دارند

آره موافقم ولی دوتا چیز جداست مثلا شما میگی اوکیه ولی من به خاطر شرایط انجام نمی‌دم ولی اینجا میگن ک ...

باور کن از ترسشونه چون از بچگی بهشون گفتن رابطه داشته باشی حامله میشی پسره ولت می‌کنه باباتم سرتو میذاره رو سینه‌ات و بخاطر همین این ترس دیگه تو وجودشون مونده و نمی‌خوان نگاهشونو تغییر بدن. و اینکه بهشون گفتن زن وقتی ارزشمنده که گوهر خودشو حفظ کنه (همون بکارتش) من همیشه اینو می‌شنوم. پس اینجوری دیگه هرکی رابطه داشته بی ارزشه. اینا فکر می‌کنن با انجام ندادنشه که ارزشمند میشن و ارزش وجودیشون فقط به همینه و این واقعا بزرگترین ظلم در حق خودشون و زنهای دیگه‌اس چون هرکسی که رابطه داشته رو هم تحت تاثیر قرار میده.

باور کن از ترسشونه چون از بچگی بهشون گفتن رابطه داشته باشی حامله میشی پسره ولت می‌کنه باباتم سرتو می ...

آره دقیقا اینو موافقم بعد اصلا نظرشون درمورد بکارت و باکره بودن یه چیزیه که مال حداقل یه قرن پیشه

پرده بکارت رو عینهو یه پرده مخملی محکم می‌دونن و هنوز هم قبول نمیکنن که آقا اون هایمنه اصلا پرده‌ای وجود نداره قابل تشخیص نیست خونریزی وجود نداره و چیزای دیگه

باکره بودن هم فقد و فقد تو نداشتن رابطه واژینال خلاصه میکنن یعنی طرف آنال اورال معاشقه همشو داشته باشه ولی رابطه واژینال نداشته باشه باکرست

آره دقیقا اینو موافقم بعد اصلا نظرشون درمورد بکارت و باکره بودن یه چیزیه که مال حداقل یه قرن پیشهپرد ...

دقیقا خیلی وقتا شنیدم طرف آنال رابطه داشته که فقط بکارتشو واسه ازدواج از دست نده. اونم هیچی، کلی هزینه عمل های مسخره واسه ترمیم هایمن درحالی که اصلا پرده بکارت وجود نداره و یه بافت تحلیل رفته‌اس. فقط واسه پول دراوردنه که آگاه سازی نمی‌کنن درموردش چه عملش چه گواهی بکارتش.