2777
2789
عنوان

نظر بديد لطفا

560 بازدید | 90 پست

دوستان لطفا نظر بديد چيكار كنم 

ما تازگي اسباب كشي كرديم بعد همسايمون از قديم ميشناختيمشون مامانم اينا يه شهره ديگن و من تنهام 

اين همسايمون روزي ١٠ بار زنگ خونمونو ميزنن يا دخترش از عصر مياد تا ساعت ١٢ شب ميمونه حرف مشترك باهاش ندارم ١٠ سال از من كوچيكتره، اسايش ندارم از دستشون يه سره صدا زنگ خونه  ، چيكار كنم بي ادبي نباشه يه جوري متوجه شون كنم كه حريم شخصي ندارم و محبتاشون مزاحمت شده ؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودبانه ولی سرد برخورد کن. طرف یخ میزنه خودش میره

چجوري ؟ مثلا يهو ميان تو خونه يه دختر ٤ ساله با يه دختر دبيرستاني ديگه تا اخر شب ميمونن نمي دونم چجوري رفتار كنم كه برن يا اصلا زنگ خونه رو نزنن اصلا صدا زنگ خونه بهم استرس ميده، از همه كارام ميمونم به خاطر اينا يه روز تا ١ شب واسش فقط ماكت درست ميكردم خودش. سرش تو گوشيش بود 🤦‍♀️🤦‍♀️

چجوري ؟ مثلا يهو ميان تو خونه يه دختر ٤ ساله با يه دختر دبيرستاني ديگه تا اخر شب ميمونن نمي دونم چجو ...

واااااا یعنی چی درسته همسایه هستش اما دلیل نمیشه که اینکارارو کنن هرکسی آرامش می خواد واسه خودش

چجوري ؟ مثلا يهو ميان تو خونه يه دختر ٤ ساله با يه دختر دبيرستاني ديگه تا اخر شب ميمونن نمي دونم چجو ...

بگو مثلا عزیزم خیلی دلم میخواست پیشم بودی ولی متاسفانه الان باید کم کم برم جایی. چند بار که اینو بگی دیگه خودش میفهمه میاد دستش. بچه که نیست دبیرستان میره خیر سرش😂

بگو مثلا عزیزم خیلی دلم میخواست پیشم بودی ولی متاسفانه الان باید کم کم برم جایی. چند بار که اینو بگی ...

باورت ميشه موقعي كه ميخواست واسش ماكت درست كنم ١٠ بار اومد گفت بيا باهام بريم بخريم وسيلشو هي گفتم دوستم ميخواد بياد دارم خونه تميز ميكنم باز يه بار اومد گفتم دارم ميرم حموم وسايلاشو گذاشت تو خونه ما كه از حموم اومدم بياد باز  اخر اومد ساعت ٨ شب اينا گفتم دوستم به خاطر تو نيومد اينجا حس عذاب وجدان بدم بهش مثلا بازم انگار نه انگار فرداش دوباره اومد ماكتشو گذاشت خونه ما دوباره درست كن معلمم نمره نداده يعني نميفهمه هيچي ، اين يه نمونه بود تازه

شما مگه همسرت خونه نیس شبا ؟؟؟؟چجوریه هر ساعتی بخوان مزاحمت میشن

واااااا یعنی چی درسته همسایه هستش اما دلیل نمیشه که اینکارارو کنن هرکسی آرامش می خواد واسه خودش

به خدا اصلا همش استرس دارم تا صدا پاشون مياد زنگو ميزنن