2777
2789
عنوان

نظر بديد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شما شوهرنداری ایناهمش تو خونت پلاسن! بی رودروایستی زنگ زد ایندفعه برو ازپشت ایفون بگو بله؟میگه ...

نه مجردم مامانم اينا كيشن يعني رفت و امد داريم ، اينا هم طبقه بالا و هم طبقه پاييم ما هستن يعني ما مستاجرشونيم ،، حسابي تو منگنه ام

اگر درس میخونی که حتما میخونی دیگه؟صاف بگو درس دارم.بعدم احتمالا سفارشتو کردن.از مامانت بپرس.بهشم بگو مبادا منو به اینا سپرده باشی

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
نه مجردم مامانم اينا كيشن يعني رفت و امد داريم ، اينا هم طبقه بالا و هم طبقه پاييم ما هستن يعني ...

اوه اوه چقدر سخته ایبنجوری خدا صبر بده بهت والا از طرفی صاحب خونه هستن حداقل شعور ندارن مزاحم نشن وای من که یکم بیش از حد باشه شوتشون میکنم بیرون

خب چرا ما هرچی میگیم شوهرت شوهرت هیچی نمیگی؟

دير ديدم 😂😂😂شوهر داشتم كه جرات نميكردن بيان ، حتي مامانم اينا هم بودن زياد نميومدن فقط بچه كوچيكه رو ميوورن من نگه دارم چند ساعت 🤦‍♀️🤦‍♀️از وقتي مامانم رفته ديگه افتضاح شده 

رفتن مسافرت یا کلا کیش هستن؟اگر کلا اونجان واینقد اذیتی که میرفتی اگرنه حالا چهار روزه تحمل کن

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
دير ديدم 😂😂😂شوهر داشتم كه جرات نميكردن بيان ، حتي مامانم اينا هم بودن زياد نميومدن فقط بچه كوچيكه ...

کی برمیگردن تو راحت شی اصلا  زنگ بزن مامانت بگه دخترم درس داره روش نمیشه بگه بچه هات رفت و امدشون زیاده

همسایه روبرویی منم خیلی میاد خونمون

البته می‌دونه من تا بعدازظهر خوابم خودم براش جا انداختم که منو بدخواب نکن اس میده اگه ج بدم میاد 

یا اگه کار داشته باشم وقتی هم اومد کارمو انجام میدم.مثلا دارم غذا میپزم یا آسپزخونه تمیز میکنم میگم بیا بشین تو آشپزخونه

خلاصه اینکه نمیزارم خوابمو خراب کنه یا برنامه هامو مختل کنه

ولی دوست دارم که بیاد از تنهایی درمیان منم میرم اما خیلی کمتر

شما هم باید مدیریت کنی دوست عزیز

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
اگر درس میخونی که حتما میخونی دیگه؟صاف بگو درس دارم.بعدم احتمالا سفارشتو کردن.از مامانت بپرس.بهشم بگ ...

نه بابا ،،، به مامانمم كلي غر زدم بهشون بگه ، ولي انگار نه انگار ، مثلا از رو مهربوني و محبت هروز به زور واسم غذا مياره مامانه خي قسم و ايه توروخدا نيارين كلي تعارف تيكه پاره ميكنم همش ، هي ميگم من عادت دارم من كلي غذا درست ميكنم واسه خودم باز ميگه دوس دارم بيارم يعني ظهرا از خواب بيدارم ميكنه كه غذا بده با هزار تا زنگ ، يعني محبت بيش از حد مامانه هم اينجوري شده ازار 

اوه اوه چقدر سخته ایبنجوری خدا صبر بده بهت والا از طرفی صاحب خونه هستن حداقل شعور ندارن مزاحم نشن وا ...

چجوري ؟ مثلا چي ميگي؟ ميخوام يه جوري هم مودبانه باشه هم حرفمو بزنم كه فك كنن من نيستم اصلا اينقد نيان در. خونه