2777
2789
عنوان

بعد ده سال طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6687 بازدید | 84 پست
منم ده سالهبعد دوتا سقط الان باردارمباورت میشه سرپاگشای خواهرزادش، رو زن باردارش قفل فرمان کشیددرخوا ...

وا!!!!خدا عقلش بده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم بعد بیست سال زندگی شوهرم دو سال پیش منو از خانه انداخت ولی باز برگشتم اون منو تو چهارده سالگی شوهرم دادن  اون موقع نفهمیدم زندگیمو انتخاب کنم ولی الان که سی و پنج سالم هست سه تا بچه دارم از خونش نرفتم باهم اصلا خوب نیستیم ولی بالا سر بچه هام هستم  تازه میگه برو بچه هات هم ببر ولی نمی‌رم چون بچه هام سن بلوغ هستن آنقدر زحمت کشیدم   نمی‌رم از خونه اش دو سال پیش منو انداخت بیرون ای کاش زنگ میزدم صد وده. من نمیخواهم از زندگیش برم الان حداقل خرج بچه هامون میده یک سقف بالا سرم هست الان جدا بشم هم آینده خودم و بچه هام نابود میشه نه پول دارم نه پس انداز مگه دنیا بی قانون هست

خواهشن احساساتی برخورد نکنید اگه بچه دارین در صورتی طلاق بگیرین که استقلال مالی داشته باشین به فکر بچه ها باشین من اگه طلاق بگیرم جای برای رفتن ندارم جز پدر و مادر. اونا قد قد نکنند خواهر برادران تیکه میندازه به خودتون و بچه هاتون پس الان خدا شاهده هر روز تحقیر میشم ولی واستادم بیرونم بکنه زنگ میزنم صد و ده محکم وامیستم چون دقیقه کرایه خانه و خرجی خورد و خوراک ندارم  الان ریز ریز پس انداز  میکنم برای خودم تا روزی که به نقطه امن رسیدم جدا میشم اونم با تمام حق وحقوقم

جدا میشم با تمام حق و حقوقم خدا شاهده تو خونه شوهرم یک روز خوشی ندیدم چون اون موقع عاقل نبودم  نفهمیدم و بچه دار شدم ولی الان خودم  اصلا احساساتی برخورد نمیکنم چون جونیم و هیکلم وسلامتیم و روانم تو خونه ای این مرد نابود شده الان باید کور بشه منو بچه هام رو راه ببر چه  الان غرور داشته باشم فایده ندارد. الان قانون هم میگه باید کور بشه خرج منو بده  خ

عزیزم تاپیکاتو خوندم انشالا بهترینا برات رقم بخوره 

و اینکه شما با ارشد پرستاری برای دکترا مهاجرت کردید؟

پروسه حدودشو میگید؟

مثلا چیا تاثیر زیادی داشتن(نمرات زبان نوع دانشگاه)

و اینکه دانشگاه کارشناسیمون ازاد باشه بد نیست؟