2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست
منم ناشکری نمیکنم هزار بار شکر ولی اینکه کسی نفهمتت این وسط خیلی خیلی سخته

اينا ك ميبيني تز ميدن احتمالا نوجونن خودشون كسي ك بچه داشهه باشه ميدونه من خودم قبلنا خيلي براي بقيه نظر ميدادم تا الان فهميدم چي ب چيه

خدا كمكت كنه بزرگ بشه ميره مهد راحت ميشي چند ساعت

الان اضطراب جدايي داره بخاطر اين وابستس

منم و بدتر از همه می‌دونی چیه اینکه مریض داری هم بکنی ....و هیچ شوهرت عوض اینکه کنارت باشه بگه این ا ...

من شوهرم گفت گه چکار میکنی منم گفتم هردوتاشون آل خودت هیچی نمیخوام بزار برم تا طلاق بگیرم،،در رو قفل کرد تا نرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه . تازه یه ساله و خورده ایشه بچه ، این چه گناهی کرده که صبرت کمه . در مورد رفتار با کودکان زیاد ...

بچه گناهی نکرده ...من افسردگی زایمانم تموم نشده بود هنوز تو اوجش بودم و بچم سه ماهش بود شوهرم کبدش از کار افتاد و رفت شیراز یک سالگی بچمون اومد پیشمون ... دوتا عمل سخت شد که سر دومی گفتن تموم کرده ....الان مریض داری هم به بچه داری اضافه شده واقعا نمیکشم خصوصا که شهر غریب و هیشکی رو ندارم ....

شوهرم نمیتونه بالای پنج کیلو بلند کنه یعنی نمیتونه نه تو کار خونه نه بچه کمکم کنه ...

خیلی خستم خیلی ....نیم ساعت احتیاج دارم فقط سرمو بزارم زمین دراز بکشم اونم نمیتونم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
من شوهرم گفت گه چکار میکنی منم گفتم هردوتاشون آل خودت هیچی نمیخوام بزار برم تا طلاق بگیرم،،در رو قفل ...

مال من اصلا نمیدونه بی کسی چقدر سخته اینکه نیم ساعت برای خودت وقت نداشته باشی ....

درک نمیکنه مهم نیست ولی گریه کردنی که می‌خوام سبک شم نکن این اداها چیه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
اينا ك ميبيني تز ميدن احتمالا نوجونن خودشون كسي ك بچه داشهه باشه ميدونه من خودم قبلنا خيلي براي بقيه ...

اره ...خصوصا مریض داری و بچه داری و خونه داری همش باهام واویلاست ....

بخدا مادرا هم آدمیزادن 

مال من اصلا نمیدونه بی کسی چقدر سخته اینکه نیم ساعت برای خودت وقت نداشته باشی ....درک نمیکنه مهم نیس ...

منکه هرچی سرم میاد از بی کسیه از خانواده ضعیف داشتنه وگرنه شوهری که درک و شخصیت نداره ارزش نداره پاش بمونی...اگه وضع خانوادم خوب بود طلاق میگرفتم