2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم

222 بازدید | 21 پست

اونایی که بچه ندارن لطفا اظهار نظر نکنم...

هیچ کمکی ندارم تو شهر غریب حتی دستشویی هم باهام میاد خواب ندارع 

فقط اون نیست مریضه شوهرم و تا آخر عمر حتی نمیتونه بچه رو بغل بگیره یا تو کاری کمکم کنه 

خیلی پسرم شیطونه خیلی خیلی خیلی واقعا هر شب با عذاب وجدان می‌خوابم که سرش داد میزنم همش ولی واقعا نیاز دارم یه نیم ساعت برای خودم وقت بزارم 

لعنت به بی کسی که باعث شده دلم میخواد از بچم دور بمونم 

اینقدر عصبی ام که صداش هم آزارم میده می‌خوام کر شم هیچ صدایی نشنوم 

یک سال و سه ماهشه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كي راحتتر ميشه يعني؟من كه حس ميكنم تا ابد اوضاع همينه

این روزای گریه و بغل کردن تموم میشه کم کم ولی خب می‌دونم سختتتتت واقعا 

من خودم بچم به شدت اذیت کن بود الان بزرگ شده خب خیلی بهتر شده نمی‌گم خیلی خوب شده ها نهههه بازم سختی داره مسیولیت داره ولی خب از اون روزا خیلییی متفاوت تر و راحت تر شده چون اونجا هم جسم آدم خستس هم این که هی بچه بغل و... میخواد سخته و فشار جسمی میاره روی آدم هم گریه هاشون که فشار روحی میاره 

ولی بزرگ میشن کم کم مستقل میشن و یکمی از بار مسیولیت کم میشه 

باورکن وقتی خودش می‌ره دستشویی هم حتی یک حس خوبی بهت دست میده 

عجیبه . تازه یه ساله و خورده ایشه بچه ، این چه گناهی کرده که صبرت کمه . در مورد رفتار با کودکان زیاد مطالعه کن . این شیطنتا و ای اذیتیها خیلی در برابر روزایی که پیش روو داری کمه . وقتی بزرگ میشن مشکلات و نگرانیها چندین برابر میشه ، قوی شو ... همین کاری که ماها کردیم 

این روزای گریه و بغل کردن تموم میشه کم کم ولی خب می‌دونم سختتتتت واقعا من خودم بچم به شدت اذیت کن بو ...

پناه بر خدا ان شالله كه راحت بشه

من بچهام از استارتر بزرگترن ولي هنوزم همون حسا رو دارم براي همين سوال كردم🥲

ناشكري نميكنم خدا حفظشون كنه ولي ادم رواني ميشه

هرچی بگی حق داریبچه داری سخت ترین کار بی حقوق دنیاست که حتی یک دقیقه استراحت نداردفقط میتونم بهت بگم ...

خیلی خستم خصوصا که همش چسبیده به من 

شوهرم از سه ماهگی تا یک سالگیش پیشمون نبود پیوند کبد شد بخاطر اینکه همش با من تنها بود بچه وابستس خیلی بهم دستشویی هم میاد همش میاد میشینه روم حتی ظرف شستنی شلوارمو می‌کشه نق میزنه...یعنی روزی بالای ده بار قصد خود کشی میکنم ولی دلم نمیاد مثل من بی مادر بزرگ بشه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
منم،پسرمنم وقتی بچه بود خیلی اذیتم می کرد ساعت سه شب می خوابید به زور شش صبح بیدار بود روانی شده بود ...

نه نگه نمی‌دارند....خیلی وابستس بهممم خیلیی 

نمیتونی مهد بذاری؟

خیلی کوچیکه و افتضاح وابسته دست‌شویی که میرم یجوری گریه می‌کنه انگار گوشتشو میبری

من همین الان از دست بچه ها دارم گریه

منم 

و بدتر از همه می‌دونی چیه اینکه مریض داری هم بکنی ....و هیچ شوهرت عوض اینکه کنارت باشه بگه این ادا اصول ها چیه همه بچه بزرگ کردن مردن ؟

پناه بر خدا ان شالله كه راحت بشهمن بچهام از استارتر بزرگترن ولي هنوزم همون حسا رو دارم براي همين سوا ...

منم ناشکری نمیکنم هزار بار شکر ولی اینکه کسی نفهمتت این وسط خیلی خیلی سخته