2777
2789

اقتضای سن نیس احتمالا کم خونی یا کمبود ویتامین دی و... باشه یه چکاپ کامل بده علتش مشخص بشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا نکن اینکارودندونای جلوت سالمن؟دندونای تخت رو میتونی تیکه بذاری ولی جلو رو مراقبت کن

ن همه خراب یدونه هم سالم ندارم 

دندونای نیش کشیدم وقتی میخندم خجالت میکشم بعدش .. 

جلوییارو مثلا رفتم درست کردم ۲۵ میلیون ولی چ فایده گف باید روکش کنی پول روکش نداشتم دیگه الان زشت و بیریخته

منم قدم ۱۵۵ وزنم ۵۸ کیلوئه خودم احساس میکنم یمقدار لاغرم دوست دارم ۶۰ باشمشما شاید اضافه وزن یمقدارم ...

خیلی اثرگذاشته ماشالااستعدادچاقی هم داریم فوری چاق میشم