2777
2789
عنوان

اگزما و آلرژی غذایی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 26 پست
ببینید واسه دختر من مشخص شد از آلرژی شدیده.معلوم شد به پروتئین گاوی آلرژی داره.۵ ماهش بود متوجه شدیم ...

تست دادم.دکتر گفت فقط  تخم مرغ و همه چیزایی که با تخم مرغه خذف کن خوب میشه.ولی نشد.روز به روزم بدتر میشه

دست خدا بالاترین دست هاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر براش نوشت زدم همه بدنش خوب شد چند روز بعد با شدت بیشتر با کهیر های وحشتناک تو کل بدنش برگش ...

باید ادامش بدی تا دیر تر در بیان. فقط و فقط همون خوب میکنه اگزما و. هرروز بزن براش کم کم کمش کن 

ببینید واسه دختر من مشخص شد از آلرژی شدیده.معلوم شد به پروتئین گاوی آلرژی داره.۵ ماهش بود متوجه شدیم ...

خداروشکر بهتر شده بچه تون.غذا بهش چیا میدین؟

من یه بار تو سوپش روغن زیتون زدم احساس میکنم آلرژیش بدتر شد

دست خدا بالاترین دست هاست
خداروشکر بهتر شده بچه تون.غذا بهش چیا میدین؟من یه بار تو سوپش روغن زیتون زدم احساس میکنم آلرژیش بدتر ...

بله از وقتی شیرم رو قطع کردم و شیرخشک مخصوص آلرژی دادم خوب شد.

چند روز پیش یه قاشق ماست خورد شبش تا صبح جیغ زد، فرداش هم بدنش دونه زد فهمیدم از ماست بوده

ببر داروخونه پماد دست ساز درست میکنه

این فرمول پماد دست ساز رفع اگزمای شدید هست :  

درمان اگزما و حساست پوست دست:

urea 30gr

اوره

40gr flucinolon

فلوسینولون

coldcream 200gr

کلدکرم

ببر داروخونه پماد دست ساز درست م

یکنه

مامان مهتاب من درگیرم

حرفت حرفه من

همچی گفتی مثل پسر من ده ماهشه

از ۵ ماهگی ببعد شدید شد اگزماش

میگم شدید به معنی واقعی کلمه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

ببین بیشتر دوره ای هست. من به این نتیجه رسیدم غذا تشدید میکنه ولی بوجود نمیاره. یعنی ممکنه غذایی بخو ...

حرف من

و کاملا درسته 

و نتیجه گه من گرفتم از اگزمای پسرم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم