2777
2789
عنوان

کدام از این خواستگارا بهترن

381 بازدید | 50 پست

سلام خانما واسه خواهرم خواستگار دوتا اومده یکیش پرستاره بیست پنج سالشه قدو قیافه متوسط داره خونشونم کرمانشاه از اقوام نسبتا دورمیشن 

یکی دیگم پسردایی مادرم تو شرکت کار میکنه سی سالشه قدوقیافه عالی ادمای باشخصیت وامروزی خونشونم تهرانه 

اینم بگم خواهرم تازه نوزده سالش شده 

حاله بین دوراهی موندیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دختر ۱۹ ساله چی از زندگی میدونه باید بره دنبال درسش آینده ش کارش واقعا متاسفم جای یاد دادن اینا بهش دنبال اینی کدوم براش بهتره فقط اون نخود مغزی که میخواد با ۱۱ سال کوچیکتر از خودش ازدواج کنه 😐😂

چرا راستش همه مون بیشتر مورد دوم قبول داریم اما مورد اولی چون پرستاره گفت حقوقشم ببست پنج میگیم خوبه

بابا پرستار خیلی کارش سخته اصلا خونه نیست اعصاب نداره بعدم خیلی با همکاراشون راحتن بعدم طبق تحقیقات جدید اکثر خیانت ها در پرستارها هست حواستون باشه منم خواستگار پرستار داشتم خدا کمکم کرد نشد 

هر دو خونه دارن؟

پرستار از نظر سنی نزدیکتره و امنیت شغلی بهتری داره. 

اما خب خونواده‌شون و اخلاقشونم مهمه، و اینکه خونه میتونن بگیرن یا نه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️