2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8767 بازدید | 281 پست
خانوادش چقدر بازن؟؟ این دو تاپسر کلا باید کات کنه یک به چه جراتی تهدیدش کرده؟ هر چقدرم حزف به باباش ...

چطور جرعت کرده تهدید کنه ؟؟ متوجه ایی که خانم خیانت کرده و با دونفر هم‌زمان تو رابطه بوده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش چقدر بازن؟؟ این دو تاپسر کلا باید کات کنه یک به چه جراتی تهدیدش کرده؟ هر چقدرم حزف به باباش ...

به اندازه ای بازن که پدر دختره نمیدونه دخترش با پسری در ارتباطه و اگه بفهمه ابروشون میره و نکته دوم این که عکسای دونفرع دخترش با پسر اولیه هست و حتی حرفایی که زده گفته من باهاش رابطه داشتم 

روانپزشکی
خانواده دختره از نظر مالی ضعیفن این قصدش اینه مدارکو بزاره تو یه پوشه و بزاره جلو ماشین بابای دختره ...

حقشه دل سوختن ندارن این آدم بره بمیره آدم خیانتکار سزای کارش مرگه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

اینقدر این پسر واون پسر کردی متوجه نشدیم.

حداقل دوتا اسم میزاشتی واسشون.یاشماره گذاریشون میکردی.تانصفه خوندم🚶‍♀️

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

رابطه با هردو رو قطع کنه ب دومی بگه عمرا بهت باج نمیدم خانواده ام همچی رو میدونن و پشتمن 

حالا با اولیه 

گفتی مادرش خبر داره پس باید همچی رو ب مادرش بگه تا یا اولی باهاش ازدواج کنه یا قطع ارتباط ولی چون هم آشنای مادره هست هم مادر در جریان رابطشون بوده باید ب مادرش بگه 

ولی اولین کار با دومی قطع رابطه کنه

مشکل اینجاست که اگه هم به پسره بگه اون ولش میکنه و هم به خانواده دختره اطلاع بده خانوادش تا حد مرگ ک ...

ببین عزیز هر کاری یه تاوانی داره 

دختری که خانواده اش اینقدر حساسن چرا باید با یکی بخوابه

بعد اینقدرم خوش اشتها باشه دوتا دوتا برداره!!!!!!!!! 

اولا که قید هر نفر رو بزنه شخصیتش خیلی پایین اومده پیش هر دو 

دوما اگه میشه پسره رو آروم کنید پای خانواده اش رو وسط نکشه

هر چند بنظر من یه دور باید ادب بشه تا یاد بگیره رو اوصول زندگی کنه(کتک زدن نه البته) 

مشکل اینجاست که اگه هم به پسره بگه اون ولش میکنه و هم به خانواده دختره اطلاع بده خانوادش تا حد مرگ ک ...

کلا دختره قاطی داره. چندتاچندتا اخه؟

یکی بزاره واسه دخترای سینگل

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

دکمه‌ی جفتشونم باید زده بشهبخاطر رابطه ادم نمیرینه تو کل بخت و‌زندگیشایشالا یه کیس بهتر تو موقعیت به ...

این پسر دومیه ۲۳ سالشه و کارمند دولته و خونه و ماشین و همه چی داره پدر و مادرش جفت فرهنگی بودن قصدشم جدی بود که اینطوری شد ماجرا

روانپزشکی

اصلا نمیشه قضیه رو جمع کرد با چیزهایی که تو تاپیک و کامنت خوندم

پیشنهاد واقعا جدی...

شما پات رو بکش بیرون از این قضیه. چیزی بشه شما رو هم با خودشون میکشن پایین زندگی خودت هم داغون میشه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش