2777
2789
عنوان

شکایت از سازنده بنا به علت اینکه ساختمان رو ناقص تحویل داده

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرارداد نمیدونم دست کیه از کجا بگیرم اخه سال ۹۳ یا ۹۵ ساخت

اگه دادید پیمانکار بسازه که قرار داد خودتونو نگاه کنید

اگه از کسی خریدیدکه هیچ 

فقط میتونید شکایت کنید و کارشناس بیارن

نتها ایرادی که کارشناس میتونه بزاره عدم نصب وال پست هست

که اونم برو بیا زیاد داره

بنظرم بیخیال شو خواهر

یه بتونه بکش و یه دست رنگ بزن و تمام

🧔اقا هستم
اگه دادید پیمانکار بسازه که قرار داد خودتونو نگاه کنیداگه از کسی خریدیدکه هیچ فقط میتونید شکایت کنید ...

چشم ممنونم داداش به نظرم منم همش اداره سرکارم وقت شکایت ندارم بازم تشکر از راهنمایی های مفیدتون 

چشم ممنونم داداش به نظرم منم همش اداره سرکارم وقت شکایت ندارم بازم تشکر از راهنمایی های مفیدتون

🙏خواهش خواهر

اره بابا 

خدا کنه هیچوقت کارت به دادگاه و پاسگاه نکشه🤲

وگرنه میفهمی چقدر درد سر داره

🧔اقا هستم
🙏خواهش خواهراره بابا خدا کنه هیچوقت کارت به دادگاه و پاسگاه نکشه🤲 وگرنه میفهمی چقدر درد سر داره

البته ......شما راجع به کلاینر اطلاعات دارید از داربست ارزونتر یا گرونتر میشه اصلا برای این متراژ محدود میارن رستگاه رو چون ما فقط واحد خودمون و طبقه دوم سمت خودمون میخوایم  سیمان کنیم .....طلا دو طبقه سمت چپ هست مجموعا سی متر 

البته ......شما راجع به کلاینر اطلاعات دارید از داربست ارزونتر یا گرونتر میشه اصلا برای این متراژ مح ...

ببینید کلایمر اجاره ای میدن ،کار باهاش بسیار ایمنی هست ولی خیلی کمه

و البته به صرفه نیست بیشتر برای متراژهای بالا و طبقات زیاد میبرن

شما میتونی زنگ بزنی به این شرکتای کار در ارتفاع

نهایتا دو تا فرود ازت میگیره 

معمولا دوتا فرود چون کمه هر فرودی ۲تا ۳تومن میگیره

🧔اقا هستم