2777
2789

همسایمون زنشو دک کرده (زنه خانوادش شهرستان هستن رفته اونجا برای تعطیلات)الان از موقعی ک رفته مرده از صبح تا شب ی سرع مواد می‌کشه بوی تریاکش کل آپارتمانو برداشته بخدا حالت تهوع گرفتم از دستش بوش شدید تو خونمونه من میتونم کاری بکنم زدع به سرم برم  درشونو بزنم بگم بس کن . فک نکنم زنش بدونه چون دیدم اکثرا وقتی زنش خانه نیس می‌کشه .دخترشون با دخترم تو ی کلاس هس با خانمش دوستم می‌خوام پیام بدم به خانمش بگم بیاد این الدنگو جمع کنه از اینورم میگم شر میشه اگه واقعا زنش ندونه و دردسر بشه برام. توروخدا راهکار بدین چیکار کنم الان من

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

مردای چاله میدونی درهمسایتونن پس 🤣

جواب سوالمو گرفتم.

جمع کنید برید ازون خراب شده 

اگرم نداری بری جای بهتر دهنتو گل بگیر تا زمانیکه بچه محل چاله میدونیااهستی زر نزن 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

مردای چاله میدونی درهمسایتونن پس 🤣جواب سوالمو گرفتم.جمع کنید برید ازون خراب شده اگرم نداری بری جای ...

اتفاقا امثال شماها هستن ک باید جمع کنن برن تو بیابونی زندگی کنن چون باعث آزار دیگران هستن یکی با حرفای مزخرفش یکی با کارای مزخرفش توأم با همسایه بی درک من فرقی نداری🥱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم تاپیکه ترکید چی گفتی کنجکاو شدم گفتم فیلمای سودا رو دانلود کرده

سودا کیه؟