2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکوری یا کلا نمیخوای دانشگاه بری؟

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

پشت کنکوری یا کلا نمیخوای دانشگاه بری؟

والا بخدا فقط میخام از این وضع که تو خونه موندم نجات پیدا کنم تا حالا هیچ نخوندم ولی دوس دارم برم🥲 دوس دارم پیشرفت کنم ولی نمیدونم چجوری

تجربی

خیلی خوبه که ...

خیلی فرصت دارید.

من بعد از حدود ۷ سال. بعد از دیپلم ، بلاخره قبول شدم تازه محل کارم تو جزیره خارک بود...

زمان جنگ ....

الان دکترای ریاضی دارم...

هیچوقت ناامید نشو‌‌...

والا بخدا فقط میخام از این وضع که تو خونه موندم نجات پیدا کنم تا حالا هیچ نخوندم ولی دوس دارم برم🥲 ...

خب شروع کن برای کنکور بخون هم میری دانشگاه هم تجربی رشته های خوبی داره

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

خیلی خوبه که ...خیلی فرصت دارید.من بعد از حدود ۷ سال. بعد از دیپلم ، بلاخره قبول شدم تازه محل کارم ت ...

تجربی هم خیلی رشته های متنوعی داره ...

کنکور قبول شدن لم داره فقط خوندن نیست‌...