cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4190 عنوان هعی اینم شانس منههه 78 بازدید | 5 پست فکر کن یکیو دوست داشته باشی فوقش سالی دو سه بار بتونی ببینیش بعد واسه عید دیدنی که میری خونه شون نباشه و ۱۰ دقیقه بعد از رفتنت برسهو دیگه هم احتمالا متقابلا خونه تون نیاد چون با خانواده رفتن تاجیکستان هعییییسال پیشم فقط مادر پدرش اومدن خودش نیومد😕🥺 1404/01/11 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheri66 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4617 دوس داشتن یه طرفه رو ول کن. به جایی نمیرسی خودتو سرکار نذار برو دنبال زندگیت انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4190 دوس داشتن یه طرفه رو ول کن. به جایی نمیرسی خودتو سرکار نذار برو دنبال زندگیت کار خاصی نمیکنمفقط دوست دارم ببینمشیعنی خللی در زندگیم ایجاد نکرده این دوست داشتنولی حق با شماست وقت ازدواجم که برسه دیگه باید ولش کنم فعلا هنوز کم سنم
sheri66 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4617 کار خاصی نمیکنمفقط دوست دارم ببینمشیعنی خللی در زندگیم ایجاد نکرده این دوست داشتنولی حق با شماست وقت ... نمیخواد الکی دلت بخواد ببینیش کم کم زندگیت خراب میشه انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4190 نمیخواد الکی دلت بخواد ببینیش کم کم زندگیت خراب میشه ای بابا هیچکس بجز اون به چشمم نمیاد حتی حالا که دانشگاه رفتم🥲
sheri66 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4617 ای بابا هیچکس بجز اون به چشمم نمیاد حتی حالا که دانشگاه رفتم🥲 دیدی داره زندگیت خراب میشه. دکمشو بزن. یادت میره انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون