2777
2789

من برنامه ای ندارم فقط میخوام شب برم خونه دوستم عید دیدنی چون اونا اهل سنت هستند خیلی اهمیت میدن خودش دعوتم کرده

برنامه شما چیه رفتین خونه فامیل یانه

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر دورم جایی نرفتم. آرامش

خیلیم عالی❤️😁عیدتون مبارک 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

ما فردا میزنیم بیرون

خوش بگذره عزیزم😍

نبابا فامیل چیه هیچی من صبح یسر رفتم بیرون الان مامانم میخواد بره باغ بابام میگه بزار فردا مامانم می ...

خیلیم عالی باغ خوش بگذره😍

نمیدونم فعلا که سرگردونم 

مامانم با داییم سر یه چیزی رابطش سرد شده زیاد باهاش خوب نیست امروز داییم برنامه چیده بریم بیرون منو آورده با خانواده خودش و مامانبزرگم که بیا بچه ها رو نگه دار من به داداشت نمیتونم بسپرم 

زن و بچهاش رفتن دور بزنن من اینجا تنها موندم مامانمم به بهانه لباس شستن خودشو سرگرم کرده که نیاد معلوم نیست بیاد یا نه 

قبل از اینکه داییم بیاد گفت هیچ کدوممون نمیریم وقتی داییم اومد توی رودربایسی آماده شدم الان هیچ کس نیست پشیمونم که اومدم