2777
2789

قبلا اوکی بودم باهاش ولی جدیدا خیلی رو مخم راه میره 

خیلی پز میده 

همش تیکه میندازه 

حرفای چرت وپرت  میزنه عصبی میشم 

از اونجایی که خانوادگی در ارتباط هستیم نمیتونم با یه بلاک ساده دوستیمونو باهاش تموم کنم و گرنه راحت باهاش به هم میزدم همین الان 

به نظرتون اگه از الان دیر به دیر جواب پیاماشو بدم و سرد باشم باهاش خودش میکشه کنار؟  

یا مستقیم بهش بگم؟ 

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر آدم حسابیه. اگر رابطه تون قدیما نزدیک بوده. می تونی باهاش صحبت کنی بگی این رفتارهات اذیتم می کنه ...

ببین هر چی سنمون بیشتر شد کلا مسیرمون رو جدا رفتیم 

اون اصلا فازش یه چیز دیگس من یه چیز دیگه 

وقتی درمورد چیزایی که دوس ندارم حرف میزنه 

یا چیزایی که الان ندارم رو به روم میاره اذیت میشم 

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

خب مشکل چیه؟ از کجا شروع شد؟ رابطتون اگه صمیمیه بگو فازت چیه ادا میای. اگرم ن سطحیع خیلی راحت بگو رف ...

ببین هر چی سنمون بیشتر شد کلا مسیرمون رو جدا رفتیم 

اون اصلا فازش یه چیز دیگس من یه چیز دیگه 

وقتی درمورد چیزایی که دوس ندارم حرف میزنه 

یا چیزایی که الان ندارمو به روم میاره اذیت میشم

خب مشکل چیه؟ از کجا شروع شد؟ رابطتون اگه صمیمیه بگو فازت چیه ادا میای. اگرم ن سطحیع خیلی راحت بگو رف ...

همینجوری بهش بگم؟ نمیدونم موندم به خدا 

ای کاش خانوادم کلا نمیشناختنش راحت تموم میکردم 

ببین هر چی سنمون بیشتر شد کلا مسیرمون رو جدا رفتیم اون اصلا فازش یه چیز دیگس من یه چیز دیگه وقتی درم ...

پس عقیده و تفکرتون فرق داره. اینکه عیب نیس . آدما متفاوتند فقط باید همدیگرو اونجوری ک هس قبول کرد. ن که پز بدی تو اینجوری علاقت اینه شغلت اینه ولی من نه...

همینجوری بهش بگم؟ نمیدونم موندم به خدا ای کاش خانوادم کلا نمیشناختنش راحت تموم میکردم

خب ب خانوادت بگو باهاش حال نمیکنم شما دوست دارید رفت و آمد کنید من نمیخوام. حالا ن که تند و با لحن بد بگی. منظورم اینه که اگه رکی بگو واضح نمی‌خوای باهاش رفت و آمد کنی ولی ن نمیتونی همون دو سه بار جوابشو ندی بهونه های بنی اسراییل بیاری خودش می‌فهمه و قطع رابطه میشه

همینجوری بهش بگم؟ نمیدونم موندم به خدا ای کاش خانوادم کلا نمیشناختنش راحت تموم میکردم

من با دختر عمم حال نمی‌کردم. دختر خوبیه خاطرات قشنگی باهاش دارم. ولی بقول تو مثل خاله زنکا بود خبر چین و فوضول. چندبار جواب زنگاشو ندادم. پیاماطو دیر دیر ج دادم. قرار میذاشت بریم بیرون میپیچوندم کم کم سرد شد. خب اعصابشو نداشتم. هروقت باهاش حرف میزدم بگوشم می‌رسید عمم و ننم و زن عموم حرفای منو نشخوار میکنن 🥲🥲🥲

خب ب خانوادت بگو باهاش حال نمیکنم شما دوست دارید رفت و آمد کنید من نمیخوام. حالا ن که تند و با لحن ب ...

همین کار رو میکنم مرسی ❤️

من با دختر عمم حال نمی‌کردم. دختر خوبیه خاطرات قشنگی باهاش دارم. ولی بقول تو مثل خاله زنکا بود خبر چ ...

الان کلا دیگه نمیبینیش؟