2777
2789
عنوان

مدت زمان درس خوندن😓

68 بازدید | 7 پست

سلام برای یکی از فامیلام که امسال امتحان نهایی نهم داره و میخواد انسانی بخونه میپرسم سه درس اصلی اینه

ادبیات

مطالعات اجتماعی

عربی

ادبیات نمره هاش بالاست ولی مطالعات اجتماعی و عربی پایینه(با ۱۰ قبول میشده)برای قبولی تو این رشته باید نمره بالای ۱۵ باشه حالا ایشون چون از سال هفتم تا نهم خیلی کم بودن باید حداقل بالای ۱۷ یا ۱۸ بگیره

به نظر شما شروع کنه هر روز یه درس از این کتابا رو بخونه؟چند ساعت وقت بذاره برای هر کدوم کافیه؟و کلا تو طول روز چقد درس بخونه میتونه نمره هاشو برای خرداد نوبت دوم ببره بالا که رشته بیاره🤐💔

عربی درسیه که باید قواعد و یاد بگیری بعدم ترجمه بخونه دیگه 

مطالعات هم که کلااا حفظ کردنیع چیش سخته فقط باید بخونیش 

وقتی الان این ۲ درس رو با ۱۰ قبول میشه قطعا اگه اونجا نخواد خیلیی بخونه نمیتونه  چون عربی انسانی به نسبت تجربی و ریاضی خیلی سخت تره

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عربی درسیه که باید قواعد و یاد بگیری بعدم ترجمه بخونه دیگه مطالعات هم که کلااا حفظ کردنیع چیش سخته ف ...

مطالعات نهم مثل ریاضی چند بخش حل کردنی انگاری داره کتاباشون رو دیدم

عربی قواعدش چطوری میتونه یاد بگیره؟معلمش از همون اول یاد نداده از سال هفتم از پایه ضعیفه تو اینترنت فیلم آموزشی ببینه؟

دیگه روزی 4.5 ساعتو بخون چون قبلا نخوندیمن خودم معدل نهمم شد19.70 همه رشته ها رو الف اوردم در طول سا ...

برای یکی از فامیلام پرسیدم من خودم ۱۸ سالمه عزیزم😁

این فقط میگه رشته انسانی رو بیارم الف و ب فرقی نداره فوقش میرم غیر دولتی خیلی نگرانه که نیاره

به نظر شما اگه زیاد بخونه و تلاش کنه میاره؟

مطالعات نهم مثل ریاضی چند بخش حل کردنی انگاری داره کتاباشون رو دیدمعربی قواعدش چطوری میتونه یاد بگیر ...

خب همش که حل کردنی نیست وقتی از هفتم تا نهم نمره ش ۱۰ باشه اونا هم حل کردنی داشتن؟  همین الان شروع کنه مفید درس خوندن نه بخونه درست بخونه جای این که ۵،۶ ساعت مشغول خواندن باشه توی ۲،۳ ساعت مفید بخونه 

عربی قواعدش رو بزنه گوگل از هفتم بخونه بعد نمونه سوال حل کنه کتاب خیلی سبز یا گاج ، ماجرا های من و درسام  عربیاشون و بتونه گیر بیاره خیلی خوبه 

اگه وضعیت مالی خوبی دارن میتونه کلاس خصوصی هم بره 

.

برای یکی از فامیلام پرسیدم من خودم ۱۸ سالمه عزیزم😁این فقط میگه رشته انسانی رو بیارم الف و ب فرقی ند ...

غیر دولتی همه جوره قبول میکنن 

ولی کسی که 10 میشده به احتمال خیلی زیاد به اخر سال نمیرسه و خودش وقتی دید نمراتش 2و3 شده میره تغییر رشته مگر اینکه واقعا تحول پیدا کنه

غیر دولتی همه جوره قبول میکنن ولی کسی که 10 میشده به احتمال خیلی زیاد به اخر سال نمیرسه و خودش وقتی ...

اگه اون رشته رو نیاره قبولش نمیکنن هیچ جایی چه دولتی چه غیر دولتی

میخواد تغییر کنه یعنی میخوند ولی از استرس خراب میکرد وگرنه خیلیییییییی درس میخونه🤦🏻‍♀️