2777
2789
عنوان

شما جای من بودین میرفتین

119 بازدید | 5 پست

چند روز اول عید دهاتشون بودیم با اینکه میلم نبود برم ولی رفتم چون اونجا خیلی بهم سخت میگذره کسی رو ندارم اونجا ...ششم عید به خاطر کارش برگشتیم کارش انجام داد حالا دیروز من خونه بابام بودم میگه بیا بریم دوباره میگم نمیام اینا رو بهم میگه که

بمون اینجا ببینم برات زندگی می شه .من خودم رفتم دهات همه اما اگر ها را تموم می شه تا حالا به همه دوروغ گفتم اما این دفعه می فهمن که دوروغ نبوده به زندگی جدید خودت خوش آمدی ببینم بایکی دیگه چکار می کنی .تازه میگه کلید در رو عوض میکنم که نتونی بیای ...بخدا دیوونم کرده اصلا منطق نداره از دیروز یه استرس هایی بهم وارد کرد کم مونده بود سکته کنم چکار کنم😭😭دیشب ساعت ۱۱ شب خواهرش چند بار زنگ زد برنداشتم با اینکه اصلا بهم زنگ نمیزنه

مرتیکه خبر چین همه چی رو گزارش داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم اینکه میفهمن دروغ نبوده و اینا ینی چی

اما   اگر ها تموم میشه

زندگی جدیدت

ینی چی ایناها

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اگه بچه نداری راحت باش استرس نکش

دیگه غلام حلقه ب گوشش ک نیستی دور از جونت

چقدر خاله زنکه

جواب بده تر از چی داری؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️