2777
2789

من تو مجردیم دس رو هرکی میذاشتم میومد خواستگاریم یعنی طوری شده بود ک با بقیه شرط میبستم فلانی میاد خاستگاریم اونام میگفتن عمرا ولی راحت مخشونو میزدم😄 بعد رد میکردم ...

البته ن اینکه حتی نگاشونم کنم چ برسه به اینکه حرف بزنم باهاشون ...

خیلی سرسنگین البته ن طوری ک فک کنن خودمو میگیرم براشون ...همیشه خوشتیپ و اراسته قیافمم ک بقیه میگن خوشگلی بنظر خودمم بد نیستم...سربزیر ولی پخمه نه...نجیب...فهمیده ...خوش صحبت ...اصلا بهشون محل نمیذاشتم و وانمود میکردم مهم نیستن ...با پسرا مقابلشون گرم نمیگرفتم ...یکم موذی ... اندکی شیطون و ... البته بستگی به آدمش داره عزیزم چندبار تمرین کن حرفه ای میشی😄😄😄

خوشبحال من که با داشتنت خوشبخت ترین آدم روی زمینم...عاشقتم زندگیم💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله اينم حرفيه 😅 شما بزرگ تري و تجربت بيشتر❤️

ولي دختر مهربون مودبي هستي يه تاپيك ديگه همينو گفتم داشت منو قورت ميداد ميخواستم بگم بدبخت اونكه بياد بگيره تو رو ..سره اين اخلاقتم هست كه هيچكي نمياد ديگه 

حيف داداش ندارم ايشالا خوشبخت شي ❤️

بيشتر راهنمايي كن شديدا مشتاق شدم 😍😁

خخخخ بجان خودم نمیدونم اصلا ی ادم دیگه میشدم اونقد خانوم و با وقار ک ملت کف میکردن خوده واقعیم خیلی خل و چله ..‌ مخ شویم رو هم همینطوری زدم😄😄😄 

دست نیافتنی باش تا برا بدست اوردنت بجنگن!

روز اول تا شوهرم نگام کرد با اینکه خوشم اومده بود ازش و میخاستم مخشو بزنم همچین اخم کردم بهش رو رومو برگردوندم ک گفتم الان دور ا جونش  پس میوفته ولی هفته بعد اومدن خواستگاری😁

راستی با مادر طرف هم خیلی گرم بگیر و  عاقلانه رفتار کن ولی ب خودش محل نذاریااااااا پسرا با دخترای جلف ممکنه دوست بشن ولی دنبال پاک ترین دختر برا ازدواج میگردن نجابت خییییلی براشون مهمه ...

ایشالا ک همه مجردا سرو سامون بگیرن

چ جذاااابناك 😁😁😁😁

اره خیلی 😄خب پس موفق باشی امیدمو ناامید نکنیا برو ببینم چ میکنی ایشالا ک تا ماه اینده تاپیک نامزدیتو بببینم عزیزممم😍😍😘

خب تو استخر برا چی میرن خواستگاری 😷

تو استخر نمیرن برای خاستگاری  خودشون توی استخر هستن بعد یکی ک میاد میبینن اتفاقی ازش خوششون میاد .وگرنه استخرو برای معیار خاستگاری نمیدونن 

خواستگاری