2777
2789

بعد پشیمون شدم صبح به خودم گفتم قهر کنم بعد گفتم نه نمی تونم .بعد اخرش که چی ...

کل عید رو سر کار بود راننده اس بعد هم کار هاش همه شیفتی کردن رفتن چند روزی فقط شوهر من قبل عید و تا الان کلا شب و روز جاده بود 

من دروغ نگم یه روز رفتم اونم ظهرش تازه از مشهد رسیده بود راننده اس رفتم خونه برادرش همین و یک روز بیشتر نموندخونه

سه تا بچه و خودم مدام توی خونه خب منم ادمم احتیاج دارم برم تفریح و گشتن .همه چی که به هزینه نیست گاهی همین که بمونه خونه پیشم خودش روحیه اس

صبح که بلند شدم دیدم داره میره سر کار با من قهره بهش گفتم ببین کل حرف های بالا رو مفصل تر توضیح دادم ..

من ادمم ممکنه اشتباه کنم 

شماهم ممکنه قاطی کنید با شوهراتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره ای نیست ولی ای کاش کمی برامون وقت بزارن

شوهر من اصلا برام وقت نمیذاره همش سرکاره حالم بهم میخوره از این اوضاع و احوال

بخدا فقط اخرشب موقع خواب میبینمش

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
خب چرا کل عید موندی خونهبا بچه هات میرفتی مسافرتخونهپارکجنگلپیک نیکمنم شوهرم همش سرکار یه پسر ۴ساله ...

هر کس یه توانایی داره 

شما تنها مسافرت رفتن رو دوست داری من با خانواده رو دوست دارم 

و اینکنه مدیریت سه تا بچه توی مسافرت سخته من نمی تونم اتفاقی براشون بیفته ترجیح می دم توی محیط امن باشن با پدرشون بریم 

به این طرف قضیه هم نگاه کردی که داره برا رفاه شما میره سرکار

وگرنه کیه که از استراحت و گشت و گذار بدش بیاد

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

به این طرف قضیه هم نگاه کردی که داره برا رفاه شما میره سرکاروگرنه کیه که از استراحت و گشت و گذار بدش ...

اره خدایی اینم هست  من منکر این نیستم منم دارم با جونم صدم رو می زارم ولی قبول داری وقت گذاشتن بازدهی رو دوبل می کنه؟