2821
2789

فکر اینکه یه آدم و هر روز تحمل کنم اعصابمو خورد میکنه

نمیتونم پاشم غذا درست کنم

نمیتونم به خاطر اینکه اون راضی باشه به خودم برسم

نمیتونم با خانواده اش ارتباط برقرار کنم

نمیتونم به بچه دار شدن فکر کنم...

الان ۲۰ سالمه و همچین تصوری دارم، به نظرتون درست میشم؟

حس میکنم هیچوقت انگیزه پیدا نکنم حتی اگه عاشق کسی باشم دوست ندارم باهاش زندگی شروع کنم

یکی سر پا موند و رسید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست ندارم آرزوها و هدفامو فدای شوهر و بچه کنم

به علاوه این دنیا هیچ قشنگی نداره که بخوام یه موجود بی گناه دیگه رو بهش اضافه کنم تا فقط رنج و عذاب بکشه

با مجرد موندن تا آخر عمرم مشکلی ندارم

پاسخ هوش مصنوعی

حس و نگرانی‌ای که دارید کاملاً طبیعی و قابل درک هست. گاهی وقت‌ها، فقط فکر کردن به مسئولیت‌هایی که ممکنه در آینده داشته باشید، می‌تونه سنگین و استرس‌زا باشه. اما نکته مهم اینه که شما هنوز در ابتدای مسیر زندگی هستید، و افکار و احساسات الانتون لزوماً اون چیزی نیست که همیشه همراهتون باقی می‌مونه.

در سن ۲۰ سالگی، ممکنه اولویت‌های شما بیشتر روی کشف خودتون، رسیدن به اهداف شخصی، و درک بهتر از خواسته‌ها و نیازهاتون متمرکز باشه. این دوره، فرصتی برای رشد شخصیتی، تجربه‌های جدید، و پیدا کردن معنای زندگیه.

خیلی افراد در سنین جوانی این حس رو دارند که نمی‌خوان مسئولیت‌هایی مثل زندگی مشترک یا بچه‌دار شدن رو بپذیرند، ولی با گذشت زمان و تجربه‌های جدید، ممکنه دیدگاهشون تغییر کنه. و اگر هم دیدگاهتون تغییر نکنه، مهم اینه که شما زندگی‌تون رو به شیوه‌ای که برای خودتون درسته، بسازید.

نکته‌ای که کمک‌کننده می‌تونه باشه، اینه که به جای تمرکز روی "بایدها" یا "انتظارات دیگران"، روی شناخت بهتر خودتون و نیازها و خواسته‌های واقعیتون تمرکز کنید. اگر حس می‌کنید این دغدغه‌ها براتون سنگین‌تر از حد معمول هست، صحبت کردن با یک مشاور روان‌شناس می‌تونه بهتون کمک کنه تا این افکار رو بهتر مدیریت کنید.

نگران نباشید؛ مسیر زندگی همیشه در حال تغییر و رشد هست، و شما هم توی این مسیر بهتر می‌شید. اگر باز هم چیزی هست که بخواید دربارش حرف بزنید، من اینجا هستم. 🌟

🙃

من دوست ندارم آرزوها و هدفامو فدای شوهر و بچه کنمبه علاوه این دنیا هیچ قشنگی نداره که بخوام یه موجود ...

حق👏🏻دقیقا همین تفکرو دارم. ولی ازدواج نکردن خودش سختی داره. من شرایطم جوریه که باید زودتر تکلیف خودمو مشخص کنم

یکی سر پا موند و رسید:)