2777
2789

بوی چی 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

پاسخ هوش مصنوعی

برای از بین بردن بوی بد از خردکن، می‌توانید این روش‌ها را امتحان کنید:

1. **سرکه سفید و جوش شیرین**: 

- یک قاشق غذاخوری جوش شیرین داخل خردکن بریزید.

- کمی سرکه سفید اضافه کنید (واکنش کف‌کننده ایجاد می‌شود، طبیعی است). 

- خردکن را روشن کنید و بعد از چند دقیقه آب گرم اضافه کنید.

2. **لیمو و نمک**:

- یک تکه لیمو را با کمی نمک داخل خردکن قرار دهید و چند دقیقه روشن کنید.

- سپس با آب گرم بشویید.

3. **پودر قهوه یا تفاله چای**:

- تفاله چای یا پودر قهوه را داخل خردکن بریزید و برای چند دقیقه روشن کنید. بوی بد را جذب می‌کند.

4. **آب و صابون داغ**:

- خردکن را با مخلوط آب داغ و کمی مایع ظرف‌شویی پر کنید. بگذارید چند دقیقه بماند و سپس بشویید.

5. **قرص ماشین ظرف‌شویی**:

- یک قرص ماشین ظرف‌شویی را داخل خردکن بیندازید، کمی آب گرم اضافه کنید و خردکن را برای چند دقیقه روشن کنید.

اگر این روش‌ها مؤثر نبود، ممکن است بوی نامطبوع به دلیل تجمع مواد باقی‌مانده یا روغن‌ها در قسمت‌هایی باشد که به راحتی شسته نمی‌شوند. در این صورت، اگر امکان‌پذیر است، قطعات جداشدنی را کاملاً تمیز و خشک کنید. امیدوارم که این کار مشکل بوی بد را حل کند! 😊

🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بوی بدی میده تیغه هاش چک هم کردم مواد غذایی نمونده داخلش اصلا

شاید زنگ زده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻