2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
اونک اصلا رومن اثر خوب نداشت تازه باعث دلسرد شدن اززندگیمم شد

خب پس بهتر نیست یه تجدید نظر روی رابطه ی دوستیتون کنید؟

این جوری آرامش پیدا میکنید!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
به روانشناسو مشاوره فکر کن.اگه پولشو نداری. تو سایتو اینا‌بگرد ببین جایی ارزدن‌تو شهرت پیدا کنی یا ...

تو تهران هستم خودمم حس کردم باید برم مشاوره ولی نمیدونم چرا میترسم چون چندتا مشاور تو فامیل داشتیم که خودشون زندگیشون از همه بدتر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه خیلی ازشوهرش تعریف میکرد منم شوهرم خیلی خوبه ولی حس کردم دربرابر اون خوب نیست

مردم خوب بلدن از کاه  کوه بسازن

ک جلوی شما ، ب همسرش افتخار کنه و ب رخه شما بکشه زندگیشو

شما چرا زود باور کردید؟؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خب پس بهتر نیست یه تجدید نظر روی رابطه ی دوستیتون کنید؟ این جوری آرامش پیدا میکنید!!

آره خودمم همین فکرو کردم گفتم دیگ اصلا نمیرم پیشش بخدااز وقتی اومدم مثله دیوونه ها شدم 

من جای تو باشم میرم از دلش درمیارم ما خانوما خودمون با حرفا و رفتارامون دو دستی زندگیمون را خراب میکنیم بعد میایم اینجا تاپیک میزنیم که چرا اینطوری شد و شوهرم فلان و بهمان 

خب یکمش هم تقصیر از ماست 

هرکاری بکنیم هر حرفی بزنیم ولی کم و کاستی هم نباید داشته باشیم و نازک تر از گل نشنویم 

خب نمیشه که 

الان شوهرت چیزی نمیگه دو روز دیگه صبرش تموم میشه اونموقع تو پشیمون میشی که چرا الکی الکی با مقایسه و کوچیک کردنش زندگیت را خراب کردی .

ببخشید طولانی شد اخه از دستت ناراحت شدم 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  

[QUOTE=52377685]مردم خوب بلدن از کاه  کوه بسازن ک جلوی شما ، ب همسرش افتخار کنه و ب رخه شما بکشه زندگیشو شما ...[/QUOTE

آخه من خیلی زود باورم سریع حرفای همه رو قبول میکنم بعدشم باخودم مقایسشون میکنم

تو تهران هستم خودمم حس کردم باید برم مشاوره ولی نمیدونم چرا میترسم چون چندتا مشاور تو فامیل داشتیم ک ...

نه هممه که مث هم نیستن‌.اینجا ام داری مقایسه میکنیا 😄برو حتما اگه فایده نداش نرو

من جای تو باشم میرم از دلش درمیارم ما خانوما خودمون با حرفا و رفتارامون دو دستی زندگیمون را خراب میک ...

خودمم بعدش خیلی دلم براش سوخت احساس کردم به شخصیت و غرورش توهین کردم همش میگفت منم اگ پولم بیشتر بود براتو عروسی بهتری میگرفتم آخه همسرمن خودش عروسی گرفت همه کار کرد کسیو نداشت که بهش کمک کنه بعد شوهر دوستم خیلی سنش ازشوهر من بیشتره 

عزیزم توهم اگه میخوای حالت خوش باشه هرجا میشینی از رفتارهای خوبه شوهرت برای دیگران تعریف کن نکات مثبتی که شوهرت داره مهربونیهایی که داره و محبتهایی که در حقت کرده و هر چی به نظرت خوب میاد به دیگران بگو و به نیکی از شوهرت یاد کن و این نکات رو در طول روز با خودت مرور و تکرار کن باور کن نظرت راجع به همسرت عوض میشه دوست عزیزم آدم نباید دهن بین باشه از افرادی که الکی واست کلاس میزارن دوری کن چه لزومی داره آدم با افرادی رفت و آمد کنه که حالتو بد میکنه با یه آدم روشنفکر و مثبت ارتباط داشته باش تا اثرات خوبشو تویه زندگیت ببینی مطمعن باش دوست شما نقطه ضعفه شما رو خوب فهمیده و داره ازش استفاده میکنه تو روشنفکر باش ای دوست حواستو ببند به همسرت و خوبیهاش

بخدا خودم دارم نابود میشم چندوقته اینجوری شدم نمیدونم چیکارم کنم خوب بشم خودم خسته شدم دیگ چه برسه ش ...

برو مشاوره شما باید اصولی مشاوره بشید گفتگوهای اساسی و راهکارهای منطقی که مشاور جلوی پاتون بذاره 

من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین زندگی را برایم بسازی. دوستت دارم
عزیزم توهم اگه میخوای حالت خوش باشه هرجا میشینی از رفتارهای خوبه شوهرت برای دیگران تعریف کن نکات مثب ...

ممنون عزیزم از راهنماییت خیلی خوب گفتی منم شوهرم خداییش خیلی خوبه منم جلو دوستم خیلی تعرفشو کردم ولی وقتی اومدم خونه همش مقایسش کردم با شوهره دوستم همسرمم فهمید حالم خوب نیست گفتش چیشده منم گفتم فلانی خوشبخت شده من خوشبخت نیستم شوهرش خیلی خوبه خوش بحالش شوهرمم حرف شماروزد گفت نقطه ضعفتو پیدا کرده همش نشسته ازشوهرش راست و دروغ تعریف کرده توام ساده ای باور کردی منم عصبی شدم بهش گفتم جای دانشگاه باید میرفتم کلاس شانس اونم هیچی نگفت ناراحت شد گرفت خوابید 

بنظرتون باهمسرم برم یا خودم تنهایی برم؟؟

اول خودت به تنهایی برو بعداً خود مشاور لازم دید میگه با شوهرت بیا

من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین زندگی را برایم بسازی. دوستت دارم