2777
2789
عنوان

کمک

195 بازدید | 33 پست

سلام

بچه ها امروز رفته بودم خونه دوستم داره کارای عروسیشو انجام میده حالا من ازوقتی اومدم خونه حالم بده همش دارم شوهرشو باشوهرم مقایسه میکنم خرجایی که براعروسیش انجام میده منم عروسی گرفتم اما مثل اون نبود احساس میکنم من اصلا تو ازدواج شانس نداشتم اینو به همسرمم گفتم اونم ناراحت شد گرفت خوابید من باهمسرم دوست بودم خیلیم دوستش داشتم ولی چندوقته دیگ مثل قبل دوستش ندارم همش تودلم میگم کاشکی نبود احساس میکنم توخونه بابام خوشبخت تر بودم چندبارم به طلاق فکر کردم میشه کمکم کنید بنظرتون چیکارکنم حالم بهتر بشه؟؟

دلم براش سوخت😔😔

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐چرا بیخودی زندگی رو به خودتو اون بنده خدا زهر میکنی خو تو فقط خوبیهای دیگرانو میبینی بدیهای شوهر خودتو..از کجا میدونی همسر دوستت پرفکته

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خیلی کار بدی کردی شوهرتو نابود کردی مردا خیلی روی این حرفا حساسن 

آخه نمیدونم دست خودم نیست چندوقته اینجوری شدم همش باهمه مقایسش میکنم خودشم میگ تو غرور منو نابود کردی نمیدونم چیکارکنم خودمم خسته شدم😭😭

با احترام

با کسایی معاشرت کنید ک اثرات خوب و مثبت و سازنده بذارن روی زندگیتون

بعدم میزان خرجی ک برای عروسی میشه ک خیلی مهم نیست، مهمه ها ولی نه انقدددد ک بخواد باعث دلسردیتون شه

و اینکه هنوز دوستتون 

زیره یک سقف با همسرشون زندگی نکردن

زندگی انقدددد پایین و بالا داره

ک معلوم نیست چ اخلاق های خوب و بدی ، از آدم رو شه...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مقایسه ادمو از پا‌در میاره... اگه خودتو الان درست کردی که هیچی. اگه نکردی و تا  وقتی باشوهرتی ...

بخدا خودم دارم نابود میشم چندوقته اینجوری شدم نمیدونم چیکارم کنم خوب بشم خودم خسته شدم دیگ چه برسه شوهرم

بخدا خودم دارم نابود میشم چندوقته اینجوری شدم نمیدونم چیکارم کنم خوب بشم خودم خسته شدم دیگ چه برسه ش ...

به روانشناسو مشاوره فکر کن.اگه پولشو نداری.

تو سایتو اینا‌بگرد ببین جایی ارزدن‌تو شهرت پیدا کنی یا تلفنی با ی مشاور صحبت کنی

با احترام با کسایی معاشرت کنید ک اثرات خوب و مثبت و سازنده بذارن روی زندگیتون بعدم میزان خرجی ک ...

اونک اصلا رومن اثر خوب نداشت تازه باعث دلسرد شدن اززندگیمم شد