2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم واسه شغلم

157 بازدید | 12 پست

شغلم یه طورین دو شیفت باید سرکار باشم هشت ساعت کاری 

از طرف شرکت تو فروشگاهم

حدود بیست تومان حقوق و پورسانتم هست

از یه طرف یه بچه چهار ساله دارم که به خاطر شغلم مجبورم صبح تا شب بزارم پیش پرستار من تا هفت شب سرکار هستم

از یه طرف خیاطی هم میکنم یعنی دلم میخواد کارمو بزارم کنار بیفتم دنبال اینکه خیاطی کنم یه کارگاه کوچولو بزنم 

ولی شوهرم اصلا حمایت نمیکنه یعنی یکی میخواد شوهره رو حمایت کنه 

والا موندم چکار کنم خسته شدم از کار دو شیفت

عزیزم بچه واقعا گناه داره حقوقتم که زیاد نیست بیشترشو باید بدی پرستار 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میصرفه خودتو اینقدر اذیت کنی بچه ت رو عذاب بدی اخرم بیشتر پولتو بدی پرستار؟به پرستار چند میدی

نه پرستار بچم الان کلا دو میلیون و هفتصد میگبره چون چند تا بچه رو نگه میداره تو خونه خودش اونقدری نمیگیری عزیزم

من فقط مشکلم اینه شغلم کل تایمم رو میگیره و نسبت به پولی که میگیرم ارزش نداره 

من قبلا ویزیتور بودم تا ظهر کارم تموم میشد و الان اگه برم ویزیتوری دو برابر این حقوقی که میگیرم میشه دریافتیم تا ظهرم میام خونه

این شرکت که من کار میکنم ویزیتور خانم نمیگرفت من رو گفت باید تو فروشگاه بری جنس شرکتمون رو تبلیغ کنی این مدلی هست کارم ولی خب کل تایمم گرفته میشه

۹ صبح تا ۱۳:۳٠عصر هم ۳:۳٠ تا ۱۹ظهر میام خونه در حد یه نهار سرپایی بخورم باز برم فروشکاه دیگه ظهر نمی ...

تو رو خدا با خودت و بچت این کارو نکن یه چند سال بشین تو خونه استراحت کن و خیاطی یاد بگیر وظیفه شوهرته تامین مخارج من خودم معلمم بخدا عذاب وجدان دارم پسرمو نمی‌بینم تازه با اینهمه تایم آزاد و تعطیلات 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
۹ صبح تا ۱۳:۳٠عصر هم ۳:۳٠ تا ۱۹ظهر میام خونه در حد یه نهار سرپایی بخورم باز برم فروشکاه دیگه ظهر نمی ...

بچه طفلک ۱۰ ساعت ازت دوره؟

میدونی زمان برای بچه ها طولانی تر میگذره؟ میدونی که اسیبی به بچه میرسه؟

نکن این کارو

کاری پیدا کن که تایم کمتری باشه بچه گناه داره خودتم گناه داری

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
تو رو خدا با خودت و بچت این کارو نکن یه چند سال بشین تو خونه استراحت کن و خیاطی یاد بگیر وظیفه شوهرت ...

منم شاغلم ولی تایم کارم کمه

دخترمم اذیت نمیشه

یه وقتایی باید خانواده رو اولویت گذاشت

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

اگه پشیمون نمیشی خوبه ببین تو فامیل کسی بگذار جای خودت شغلت حقوقش خوبه ساعت کاریتم سنگین نیست ظهر هم دو ساعت استراحت داری  مخصوصا برا اقایون خوبه اگه تصمیمتو گرفتی یکی از فامیلت که به کار احتیاج داره معرفی کن