2777
2789
عنوان

امشب نقی و نفهمیدم

344 بازدید | 16 پست

اون ارسطو و رحمت چه دروغی گفتن به نقی درباره شهاب سنگ؟ چه نقشه ای دارن چقدر مزخرف داره میشه قسمتای اولش قشنگ بود 

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایسگاش کردن 

اونم چه اسکلانه باور کرد  فکر کن ارسطو و رحمت مامور  امنیتی🤣🤣

اونجاش که سنگو برنداشت از آکواریوم  خیلی مسخره بود

نقشه رو شری خانم کشیده بود

گفت یه پهباد اومده اونجارو زده تو رو با مالکی اشتباه گرفتن

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

بنظرتون پایتخت ۲ بد بود؟آخه اونو خشایار الوند نویسندش نبود

نه اتفاقا از همه خنده دار تر بود

ایسگاش کردن اونم چه اسکلانه باور کرد فکر کن ارسطو و رحمت مامور امنیتی🤣🤣اونجاش که سنگو برنداشت از ...

😂😂