2777
2789

نمیشع ذاتیع 

ما ک نداریم سعی کنیم خیلی‌ بد میشه و خنده دار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یعنی چی ناز نداری چجوری مثلا 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذاتیه بخدا 🙈

من وقتی حرف میزنم داداشام میگن چه با ناز حرف میزنی 😂😂😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سعی کن خوش باشی اصل قانون جذابیت شاد بودن و لبخند ب لب بودنه 

کارای زنانه بکن و کارای مردانه نکن 

به خودت برس با عشق گیره های مختلف لاک زیبا کرم مرطوب کننده بزن و... شاید فک کنی بی تاثیر ولی خیلی اثر داره 

آروم حرکت کن و کاراتو آروم بکن ،ن تند تند

تمیز باش

تو حموم حتما شامپو بدن بزن و چنددقیقه بوی خوبش رو بو کن رو بدنت

آروم حرف بزن

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
خو پس چیکار کنیم

هیچی دیگه محرومیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سعی کن خوش باشی اصل قانون جذابیت شاد بودن و لبخند ب لب بودنه کارای زنانه بکن و کارای مردانه نکن به خ ...

خیلی از اینکارا رو میکنم ولی باز کنار دوستام یا فامیل ک هستم اونا ی سرو‌گردن از من ناز ترن

حس زنانگی از درون میاد و ربطی به آرایش ها و ببخشید لختی و... بودن نداره درونی هست همون لاک و مرطوب کننده و تمیزی و... ک گفتم درسته از بیرون خوشگلت میکنه و اثر داره ولی بیشتر بهت حس درونی دختر بودن میده و مفیده

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡