2777
2789

امشب افطار دوستامونو دعوت کرده بودیم 

یکی از دوستا تازه بچه اش بدنیا اومده 

همسرم گفت چقدر کادو بدیم خوبه؟ گفتم ۵۰۰

گفت پس برو پاکت پول بیار 

منم رفتم یه پاکت خالی آوردم توش پول بذاره

اونم پیش خودش فکر کرده بود من خودم توش پول گذاشتم

همینطوری پاکت خالی رو داده به اونا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

دو ساعت بعد رفتنشون تازه هردومون فهمیدیم چی شده🤦🏻‍♀️

خیلی ناراحت شدیم سریع پیامک زدیم بهشون که اشتباه شده 😭

شما جای اونا بودین ناراحت میشدین پاکتو خالی میدیدین؟🤦🏻‍♀️

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب زشته ولی اگه پیام دادین طوری نیس

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
من بودم می‌خندیدم بهتون ناراحت نه🤣

کاش اینطور باشه 🤦🏻‍♀️😂

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

مطمئنا فهمیدن اشتباه شده

خدا کنه 🥺

من بودم پیام میدادم عزیزم پاکت پول و اشتباه بردین ما دوتا پاکت خریدم با طرح مختلف اما شوهرم اونی ک خوشش اومده ب اشتباه گذاشته تو هدیه ها شماره کارت بدین براتون واریز کنیم

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

اره خب زشته ولی اگه پیام دادین طوری نیس

😭 آخه خیلی باهاشون صمیمی هم نیستیم بدبختی