2777
2789

من چهرم خیلی کمتر از سنم میزنه 

۱۸ سالمه همه فک میکنن ۱۵ سالمه

لباس های رنگ روشن و کیوت میپوشن

مدل موهای بچگانه طور میبندم خیلی هم بهم میاد

اینکه خانمانی بگردم و مانتو های خانمانه و سرسنگین بپوشم بهم نمیاد🥲

چیکار کنممم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خوبه

من چون رنگ چشمام آبیه یک جوری هستم انگار به جای ۱۵ سال ۲۵ سالمه😅😅😅

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خیلی خوبه بخدا ۲۴سالمه همه فکر میکنند ۱۹سالمه  

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

من چی بگم که سی سالمه همه فک میکنند ۲۰سالمه .

بی بی فیس به کسی میگن که مثل شما ۱۰ سال جوونتر بزنه نه دو سه سال

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

منم بیبی ام ولی فرقم با تو اینه که خیلی زیاد بیبی فیسم ینی انگار ۸ سال جوان ترم

از من به تو نصیحت که مناسب سنت تیپ بزن و ارایش کن سعی نکن تیپ بامزه بزنی چون همه فک میکنن بچه ای و جدیت نمیگیرن خیلی بد میشع

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂